Dej mi to lízátko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dej mi to lízátko!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S přítelem nás to spolu v posteli baví. Já mám sex ráda a nevadí mi, když chce, abych mu ho vykouřila, cítím se přitom dokonce dobře. Problémem ale je, že on mě lízat moc často nechce! Vyhýbá se tomu a mě to už neuvěřitelně štve. Co je špatně? (Klára, 20)

Je možná, že je váš přítel bohužel asi trochu sobec. Každopádně může být problém i ve vás. Aby žena byla pro muže lákadlem, musí o sebe pořádně dbát. V dnešní době je, dá se říci, už nutností, aby žena byla vyholená, zcela nebo, aby si ponechala jen takzvanou "čárku". Tím bude pro partnera vaše svatyně atraktivnější. Vůně je také velmi důležitá, proto si najděte příjemné hygienické mýdlo.

Pokud problém není ve vás, může to být tedy ve všem partnerovi, může si totiž myslet, že orální sex neumí, proto se tomu vyhýbá. Zkuste ho k tomu přemluvit a při aktu ho zkuste navádět a říkejte mu, co je dobré a co ne. Když ho za to budete chválit, ničemu neuškodíte. Muž občas potřebuje povzbudit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.