Hádavá manželka ho kousala a trápila: Semetriku vzteky zardousil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hádavá manželka ho kousala a trápila: Semetriku vzteky zardousil!

Jiřího uznal soud nepříčetným a nepotrestal ho.
Jiřího uznal soud nepříčetným a nepotrestal ho. (scom)

Manželství s Hanou M. z Karlových Varů nebyla právě procházka růžovým sadem. Svému muži Jiřímu M. (50) hádavá žena nadávala, kousala ho a neváhala na něj vytáhnout i nůž. Nešťastník situaci neunesl a semetriku zardousil.

Po revoluci v roce 1989 se Jiří vrhl na podnikání a dařilo se mu. Musel však pracovat skutečně tvrdě a bez odpočinku. Ve své manželce Haně bohužel neměl oporu. Žena ráda vyvolávala hádky a unavený muž jí jen ustupoval. Jejich dospělé děti později u soudu vypověděly, že matka se chovala agresivně k otci i k nim. V hádce neváhala i kousnout.

Svým blízkým neprojevovala žádné city. Manželovi nedala k padesátinám žádný dárek a ještě se tím chlubila před známými. O synovi a dceři i před nimi říkala, že je má méně ráda než své perské kočky. Když Jiří naznačoval možnost rozvodu, Hana mu vyhrožovala, že ublíží jejich dětem.
V osudný den vyvolala Hana hádku kvůli pořádku v domácnosti. Pak na manžela vytáhla nůž, urážela ho a nakonec řekla o jeho matce, že je to »stará svině«. Dál si Jiří pamatoval jen to, že se na svou ženu vrhl a rdousil ji. Probral se až nad jejím bezvládným tělem a zavolal policii. Jiří měl štěstí. Znalci prokázali, že jednal ve stavu nepříčetnosti a trestní řízení bylo zastaveno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.