Zvrhlík útočil na holčičky: Lízal je a ejakuloval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Zvrhlík útočil na holčičky: Lízal je a ejakuloval!

M. S. se z úchylky léčil tím, že si nechal lízat nohy od chlapců.
M. S. se z úchylky léčil tím, že si nechal lízat nohy od chlapců. (Profimedia.cz)

Lidé trpí rozmanitými úchylkami. Učitel na zemědělské škole M. S. z Olomouce se dokázal vzrušit, jen když předstíral, že je pes a olizoval nohy malým holčičkám. Když byl dopaden, naordinoval si vskutku netradiční léčbu...

M. S. realizoval své úchylné fantazie v letech 1963 a 1964. Holčičky ve věku okolo osmi let vylákal na opuštěné místo a tam jim nabídl hru. Předstíral, že je pes a olizoval svým malým »paničkám« bosá chodidla. Nechával si dokonce říkat Rek. Při »hře« se M. S. vždy vzrušil a ejakuloval. Nakonec byl zvrhlík dopaden a skončil ve vězení.


Příběh však měl bizarní pokračování. V srpnu 1970 nahlásil na služebně VB muž z Prostějova, že kdosi vylákal jeho sedmiletého syna za město a tam ho nutil, aby mu lízal nohy. Detektivové zjistili, že takových případů se stalo ve městě více. Scénář byl vždy stejný. Neznámý zvrhlík odvedl chlapce na odlehlé místo, tam se zul a nutil dítě, aby předstíralo, že je pes a olizovalo mu chodidla. Kdosi z mužů zákona si vzpomněl na případ M. S. Ukázalo se, že pachatelem je opět bývalý učitel ze zemědělské školy. Motiv byl skutečně zvláštní. M. S. prohlásil, že ho stále neopouštěly choutky olizovat dívkám nohy. Usoudil, že se vyléčí, pokud bude nutit chlapce, aby olizovali nohy jemu. Sexuální vzrušení při tom prý necítil. Proto nemohl být odsouzen za pohlavní zneužívání. Trestu neunikl. Soud ho poslal do vězení za výtržnictví.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.