Muži se pobodali při společné masturbaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Muži se pobodali při společné masturbaci!

Fotografie
Fotografie (internal)

Změny společenských poměrů se rozhodl homosexuál Václav Ř. (†70) ze Spomyšle na Mělnicku využít k seznámení. Muž, který mu na jeho inzerát odpověděl, však byl nebezpečný recidivista. Místo pozdního štěstí se Václav Ř. dočkal násilné smrti.

Václav si v roce 1992 podal inzerát do nově vzniklé rubriky On hledá jeho v inzertních časopisech. Díky tomu se seznámil s Otakarem M. (27), který jej v lednu pozval do svého bytu. Napoprvé proběhla návštěva v duchu vzájemné spokojenosti. V únoru tedy Václav svému novému příteli pozvání oplatil. Sešli se ve Václavově domečku v obci Spomyšl. Poobědvali polévku se sodovkou a povídali si. Pak si pustili pornokazety a společně masturbovali.

Václav zatoužil po pohlavním styku s mladým mužem, ale Otakar ho odmítl. Poukázal na to, že má svrab a nerad by seniora nakazil. Rozvášněný důchodce se však rozčílil a vytáhl nůž s deseticentimetrovou čepelí. Došlo ke strkanici, při níž Václav zabodl nůž Otakarovi do stehna. Mladý muž chtěl seniorovi zranění oplatit a několikrát ho bodl do hrudi. U soudu se hájil, že měl strach o život. Takovou obhajobu však soudce nepřijal. Václav byl slabý a nemocný stařec a zdatný mladík by ho snadno zneškodnil. Trestní senát rozhodl, že dalších patnáct let bude Otakar navazovat vztahy jen za mřížemi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.