Žena chtěla souložit, muž ji ubodal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žena chtěla souložit, muž ji ubodal!

Manželka chtěla soulož, muž ji ubodal.
Manželka chtěla soulož, muž ji ubodal. (scom)

Žárlivost vedla ruku Zdeňka P. (27) z Polešovic na Uherskohradišťsku, když dvakrát bodl kuchyňským nožem svou manželka Lenku P. (†23). Mladá žena mu totiž řekla, že chce souložit, ovšem nikoliv s ním...

Zdeněk vypil 27. dubna 1992 v místní restauraci více než půl litru vína a pět piv. Když se pak večer vrátil domů, našel svou ženu sedět na kuchyňském stole a líčit se. Podnapilý muž chtěl vědět, kam se Lenka chystá, žena prý odpověděla, že »jde zadrbat«. To Zdeňka rozlítilo k nepříčetnosti, protože »drbat« je v místním nářečí výraz pro soulož.


Muž později u soudu tvrdil, že chtěl svou manželku velkým kuchyňským nožem jen postrašit. Náhle však prý ztratil vědomí a přišel k sobě až ve chvíli, kdy Lenka ležela bezvládně na stole a on nad ní v ruce držel zkrvavenou čepel. Místo toho, aby se snažil ženě pomoci, šel k sousedovi a zavolal policii. Ze smrti Lenky byl podle svých slov zcela zdrcený. Byla nejen jeho první láskou, ale i jedinou sexuální partnerkou v životě. Soudce přihlédl k jeho dosud bezúhonnému životu a uložil trest při spodní hranici trestní sazby. Za vraždu manželky byl Zdeněk odsouzen na osm let.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.