Nahý sebevrah zapil hřebíky benzinem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Nahý sebevrah zapil hřebíky benzinem!

Hřebíky A. B. smrtelně probodaly vnitřnosti
Hřebíky A. B. smrtelně probodaly vnitřnosti (Profimedia.cz, )

Dělník A. B. z Jablonce nad Nisou byl samotář a podivín. S nikým se nepřátelil, z práce vždycky odcházel do hostince, kde si dal jídlo a pivo a odešel na ubytovnu spát. V srpnu 1976 ho našla vedoucí ubytovny mrtvého a zcela nahého uprostřed zdemolovaného pokoje.

Detektivové začali případ vyšetřovat jako vraždu. Domnívali se, že šetrného samotářského muže někdo zabil, aby ho mohl oloupit. Příčina smrti všechny šokovala. A. B. měl v jícnu, žaludku a dvanácterníku celkem 24 hřebíků, které mu probodaly vnitřnosti. Sliznice navíc byly poleptané způsobem charakteristickým pro požití benzinu.

Lékaři vyloučili možnost, že by A. B. někdo ke spolykání takového množství hřebíků a zapití benzinem donutil. Šlo tedy o sebevraždu. V šílené agonii, kterou si přivodil, ze sebe muž strhal šaty a rozbil zařízení pokoje.
Motivem dobrovolného odchodu ze života byly zdravotní potíže. A. B. trpěl zánětem žil a kornatěním cév, což vedlo i ke špatnému prokrvování mozku. Proč zvolil podivín takto drastický způsob sebevraždy, se nikdy nezjistilo.



Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.