Utloukl stárnoucí nymfomanku kladivem! A její podnájemnici pro jistotu také... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Utloukl stárnoucí nymfomanku kladivem! A její podnájemnici pro jistotu také...

rah Bohuslavu B. nejprve škrtil, pak ji utloukl kladivem. (Ilustrační foto)
rah Bohuslavu B. nejprve škrtil, pak ji utloukl kladivem. (Ilustrační foto) (Profimedia.cz)

Bohuslava B. (†47) z Liberce měla zálibu v mladších mužích, což se jí stalo osudným. Svého vraha si pozvala do bytu sama. Životem zaplatila nejen ona, ale i její mladá podnájemnice Jiřina N. (†18).

V srpnu 1967 přiběhl na stanici Veřejné bezpečnosti rozrušený Zdeněk S. (24) a tvrdil, že našel v kuchyni pronajatého bytu mrtvou dívku. Když na místo dorazili detektivové, zjistili, že kromě zavražděné Jiřiny N. je v bytě ukryté i tělo Bohuslavy B. Obě ženy někdo utloukl kladivem. Pomocná dělnice Bohuslava B. si k sobě ráda brala na podnájem mladé dívky, často na útěku z domova, a používala je jako »vábničku« při seznamování s muži po barech.

Prvním podezřelým z vraždy byl pochopitelně Zdeněk S., který u vypečené bytné také bydlel. Mladík se však i po hodinách výslechů odmítal přiznat. Vzpomněl si ale, že s Bohuslavou B. viděl krátce před vraždou neznámého tmavovlasého muže. Šlo o recidivistu Václava B. (31), u něhož detektivové později našli přikrývku z bytu zavražděné. Muž se nakonec doznal. S Bohuslavou se seznámil v liberecké nádražní restauraci a hned s ní odešel do jejího bytu. Tam se ho starší žena snažila zlákat k sexu, ale on prý neměl zájem. Její dotěrné chování ho údajně rozčílilo a začal ji škrtit. Potom se bál, aby ho neudala, a proto ji utloukl kladivem. Mrtvolu zabalil do koberce, celý byt pečlivě uklidil, otřel krev a čekal na noc, aby se mohl nenápadně vytratit. V bytě se zavražděnou strávil téměř celý den, když se nečekaně objevila podnájemnice Jiřina. Překvapený Václav B. ji utloukl stejným kladivem jako Bohuslavu. Tentokrát už se s úklidem nezdržoval a utekl. Soudce ho za dvojnásobnou vraždu odsoudil nejprve k trestu smrti, později však nejvyšší soud verdikt změnil na patnáct let za mřížemi.

 

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.