Znásilnění si vycucala z prstu kvůli nové práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Znásilnění si vycucala z prstu kvůli nové práci!

M. K. chtěla být sestřičkou v Praze, a tak lhala.
M. K. chtěla být sestřičkou v Praze, a tak lhala. (Shutterstock.com)

 Zdravotní sestra M. K. (20) z Havlíčkova Brodu ohlásila v červnu 1974, že byla znásilněna. Během vyšetřování se však ukázalo, že si všechno vymyslela. Nechtěla však ublížit žádnému muži, měla docela jiné důvody…

Mladá žena popsala detektivům řadu podrobností. Na procházce v lese ji prý přepadl zhruba třicetiletý tmavovlasý muž v modrém saku. Pachatel měl mít na nohou igelitové sáčky připevněné gumičkami. Když ji míjel, uhodil ji do hlavy a odtáhl z pěšiny pryč na lesní mýtinu. Do úst jí strčil roubík z trávy a listů. Potom ji znásilnil.

Lékař však na těle M. K. nenašel žádné stopy násilí. Žádné modřiny, žádné stopy po vlečení, ani ránu na hlavě. V pochvě nebylo sperma a sliznice nebyly odřené. Na trsu trávy, které M. K. označila za roubík, neulpěly stopy slin. Údajná oběť navíc podle svědků dál klidně chodila do lesa, kde, jak tvrdila, byla přepadena. M. K. nakonec přiznala, že si celou věc vymyslela kvůli své matce.

Mladá žena totiž měla nastoupit na místo zdravotní sestry v Praze, s tím však její matka nesouhlasila. Tvrdila, že v hlavním městě není bezpečno a dochází tam často ke znásilňování žen. M. K. si proto vymyslela sexuální útok na svou osobu, aby matce dokázala, že ke znásilnění může dojít i v Havlíčkově Brodě. Vyšetřování znásilnění skončilo a M. K. byla kvůli svému hloupému nápadu stíhána pro křivou výpověď.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.