Kulhavý mladík chtěl znásilnit stařenku (74), ona ho zmlátila holí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kulhavý mladík chtěl znásilnit stařenku (74), ona ho zmlátila holí!

Seniorka kluka seřezala holí.
Seniorka kluka seřezala holí. (Shutterstock.com)

Obuvnický učeň Zdeněk M. (17) ze Žiaru nad Hronom v bývalém Československu velmi trpěl tím, že nemá žádné sexuální zkušenosti. Jeho spolužáci si ho často dobírali a on se rozhodl, že se panictví zbaví stůj co stůj.

Bál se však odmítnutí stejně staré dívky, a tak napadl Máriu H. (74). Stařenka ho však zpráskala holí na hromadu...
Zdeněk H. prodělal dětskou mozkovou obrnu a kulhal. Kvůli handicapu se mu nedařilo najít si žádnou dívku. Několikrát se o sblížení pokoušel, ale nikdy neuspěl. Rozhodl se, že si bude muset ženu podmanit násilím. Obával se však, že mladá dívka či žena v nejlepších letech by ho mohla vzhledem k jeho fyzickým dispozicím přeprat. Proto usoudil, že nejlepší bude spáchat násilí na vetché seniorce. Vybral si o neuvěřitelných padesát sedm let starší sousedku Máriu H.

V srpnu 1962 se vplížil do její zahrady a schoval se za hromadou cihel. Důchodkyně šla právě pustit slepice. Když míjela místo, kde byl mladík ukrytý, vyskočil a srazil ji na zem. Své oběti vyhrnul zástěru a snažil se jí zavázat kapesníkem oči. Stařenka však nezpanikařila a uštědřila násilníkovi několik dobře mířených ran holí do hlavy. Neúspěšný Zdeněk H. utekl pryč. Záhy byl dopaden a souzen za pokus o znásilnění. O tom, zda mu výprask od čtyřiasedmdesátileté ženy vynesl úctu u spolužáků, už policejní protokoly nic neříkají…



Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.