Zvrhlého násilníka prozradila bradavice na penisu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zvrhlého násilníka prozradila bradavice na penisu!

Šílený muž ženy přepadal, škrtil a znásilňoval.
Šílený muž ženy přepadal, škrtil a znásilňoval. (Shutterstock.com)

Na počátku roku 1980 ohrožoval ženy v Praze a okolí agresivní násilník. A nešlo vskutku o žádného krasavce.  Když se vzrušil, koktal a na penisu měl centimetrovou bradavici.

První obětí zvrhlíka byla Irena R. (33). Neznámý řidič zelené škodovky si ji vyhlídl, když čekala 10. října 1980 na pražském Smíchově na autobus a nabídl jí svezení. Za hranicemi hlavního města odbočil na polní cestu, vytáhl nůž a donutil ženu vystoupit. Potom ji zbil a znásilnil. Oběť později vypověděla, že když se násilník vzrušil, začal silně koktat. Dalším zvláštním znamením bylo, že na spodní straně přirození měl velkou bradavici.


S koktavým zvrhlíkem se potkala i inženýrka Eva R. (34), když 4. února 1980 vystoupila těsně před půlnocí z vlaku v Řevnicích u Prahy. Muž vystoupil ze zaparkované zelené škodovky a ptal se na cestu do vedlejší vesnice. Zároveň nabízel ženě možnost svezení. Inženýrka to striktně odmítla, muž se na ni však vrhl a začal ji škrtit. Potom bezvládnou ženu odnesl do svého auta a odvezl za obec, kde ji znásilnil a pořezal na krku. Když se vzrušil, opět koktal. Navíc se podřekl, že se jmenuje Jirka.
Detektivové se při pátrání zaměřili na majitele zelených škodovek v okolí. Popisu odpovídal Jiří H., který už si odseděl několik let, mimo jiné i za znásilnění. Muž sice zapíral, ale usvědčila ho bradavice na penisu. Odsouzen byl na dva roky vězení a pak k časově neomezené ústavní léčbě. Na vlastní žádost byl vykastrován.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.