Radka odmítla anální sex, tak ji milenec uškrtil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Radka odmítla anální sex, tak ji milenec uškrtil!

Radka doplatila na svou zálibu v náhodném sexu. (ilustrační foto)
Radka doplatila na svou zálibu v náhodném sexu. (ilustrační foto) (Profimedia.cz)

Servírka Radka V. (†27) z Děčína měla ráda muže a sex. Vyhledávala náhodné známosti a trávila s nimi noci. V červnu 1997 slavila narozeniny. Na nádraží sbalila, jak bylo jejím zvykem, pohledného muže, ale místo oslavy ji čekala smrt.

Životní styl odkoukala Radka V. od své matky Marty V., která také nedělala s intimnostmi drahoty. Varováním mladé servírce nebylo ani to, že její matka na vyhledávání náhodných známostí doplatila. Jeden z jejích amantů ji v roce 1995 zastřelil.

Tělo Radky V. objevili její příbuzní, když jí chtěli donést dort a dárky k narozeninám. Žena ležela na gauči nahá. Někdo ji uškrtil pánským páskem do kalhot. Byt vrah prohledal a odnesl si všechno, co mělo nějakou cenu. Detektivové zjistili, že elektroniku a kosmetiku z bytu zavražděné prodával po zastavárnách a překupnících jistý Jan J.

Urostlý muž se s Radkou V. seznámil 29. června 1997. Mladé ženě se líbil, netušila však, že jde o několikrát trestaného recidivistu. Strávili příjemný večer, v posteli ale Jan J. chtěl, aby všechno běželo výhradně podle jeho představ. Toužil po análním sexu a rozlítilo ho, když Radka praktiku odmítla. Uškrtil ji, a ještě byt vykradl. Nikdy se nepřiznal, soud však zhodnotil důkazy a poslal ho na třináct let do vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.