Otec toužil po sexu s vlastním synem, tak se ho rozhodl zabít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Otec toužil po sexu s vlastním synem, tak se ho rozhodl zabít!

Otec syna zneužíval a pokusil se ho zabít sekyrou.
Otec syna zneužíval a pokusil se ho zabít sekyrou. (Profimedia.cz)

J. W. ze severních Čech měl zdánlivě všechno, co by si mohl přát – ženu i krásného malého synka. Ale právě svého chlapce miloval J. W. docela jinou láskou než otcovskou. I proto se ho pokusil dvakrát zabít.

Poprvé vztáhl J. W. ruku na život svého syna v roce 1969. Pětiletému chlapečkovi podřezal žíly. Hoch přežil jen díky pomoci matky. Soud vyhodnotil situaci tak, že J. W. byl v době spáchání činu nepříčetný, a nařídil mu ústavní léčbu. Jenže nikdo se nezabýval tím, proč se muž vlastně pokusil syna zabít.

J. W. byl homosexuál a v manželství nebyl šťastný. Po návratu z léčení našel jiný způsob, jak uspokojit své potřeby, než rozvod – začal syna pohlavně zneužívat. Roku 1988 se mu však nyní již čtyřiadvacetiletý mladík vzepřel a prohlásil, že se chce oženit. J. W. ho zapřísahal, ať to nedělá, a ujišťoval ho, že se mu manželství jistě nevyvede. Syn však byl neoblomný, a J. W. se ho proto rozhodl zabít.

Když se mladík koupal, vtrhl do koupelny a zaútočil na něj sekyrou. Vyděšenému mladému muži se však podařilo utéct na ulici a přivolat si pomoc. Policisté později našli dopis na rozloučenou adresovaný manželce, kde se J. W. předčasně přiznává, že zabíjel ze žárlivosti a nyní spáchá sebevraždu. Tentokrát už ho soud odsoudil, a to ke dvanácti letům vězení.

 

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.