Voják znásilnil slepice i důchodkyni, která se je snažila bránit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Voják znásilnil slepice i důchodkyni, která se je snažila bránit!

Slepice útok zoofilního vojáka nepřežily. (Ilustrační foto)
Slepice útok zoofilního vojáka nepřežily. (Ilustrační foto) (Aha! - Vlaďka Hradská)

Když si 13. května 1990 ve čtvrt na deset večer důchodce M. J. z Rokycan všiml, že se u jeho domu potuluje cizí mladík, dostal strach. Zavolal proto na místní oddělení VB a měl štěstí, protože příslušníci přijeli rychle.

V zahradě zadrželi mladíka ve vojenském stejnokroji, za kůlnou pak objevili manželku důchodce M. J. paní J. J. Seniorka měla vyhrnutou sukni, v okolí genitálií a na hrudníku byla zakrvácená.

Vojín J. L., jehož v zahradě příslušníci VB zadrželi, nejprve zapíral, později se ale přiznal, že do zahrady vlezl. Tvrdil, že chtěl ukrást slepici a upéct si ji k večeři. Do kurníku však bohužel právě přišla důchodkyně, a tak ji začal bít a škrtit. Při tom se vzrušil a již bezvládnou seniorku znásilnil. Detektivové však zjistili, že vojín J. L. nechtěl slepice sníst. Do kurníku vlezl proto, aby mohl drůbež sexuálně zneužít. To potvrzoval nejen fakt, že muž měl spodní prádlo potřísněno žloutkem, ale i přítomnost spermatu v kloakách uhynulých slepic. Vojín J. L. byl za vraždu odsouzen ke třinácti letům odnětí svobody.



Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.