Anička souhlasila se sexem za 100 Kč, vrah ji pak rozdupal obličej | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Anička souhlasila se sexem za 100 Kč, vrah ji pak rozdupal obličej

Pitva prokázala, že žena byla znásilněna a brutálně bita.
Pitva prokázala, že žena byla znásilněna a brutálně bita. (Profimedia.cz)

Kulhající muž zastavil Irenu R. v říjnu 1956 na nádraží v Plešivci a za padesát, pak i sto korun chtěl sex. Žena odmítla, ale na večerní zábavě se muž objevil zas. Proti její vůli ji také doprovázel domů a navrhoval soulož. Po odmítnutí ji hrubě chytil, praštila ho ale kamenem a utekla. Den nato byla u železniční zastávky nalezena jiná žena – Anna L. (†47), brutálně zbitá a znásilněná.

Mrtvá měla taková poranění, která nebyla u podobných případů běžná. Neznámého muže vidělo několik svědků a všichni si všimli, že kabát měl od vápna a kulhal. Prvním krokem policistů bylo prověřit osoby pracující na stavbách, mezi nimi vytipovali i Antonína O. (26). Ten se také zakrátko přiznal.

Popsal, že Anna L. souhlasila se souloží za domluvenou částku. Jemu ale, jelikož byl napitý, trvalo vše déle a Anna již pokračovat nechtěla. Proto ji kopl do obličeje, oběma nohama jí skočil na břicho a začal nebohou ženu škrtit, aby nekřičela. Pak dodělal, co potřeboval, včetně toho, že ji dále, ač již nehybnou, zraňoval. Když skončil, šel dál pít. Kriminalisté zjistili, že sadistické prvky se objevovaly i v jeho milostném životě s vlastní manželkou, která se od něj proto odstěhovala. Soud poslal Antonína O. na 25 let do kriminálu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.