Užil si s manželkou poslední sex... a ubil ji cihlou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Užil si s manželkou poslední sex... a ubil ji cihlou!

Vše mělo nasvědčovat sebevraždě...
Vše mělo nasvědčovat sebevraždě... (Profimedia.cz)

Brzy ráno 8. března 1964 přišel na policejní služebnu v Ústí nad Labem Jan K. (†26), pohřešoval svou manželku Věru (†24). Odešla večer z domova a dosud se nevrátila, což prý nikdy neudělala... Za tři dny vyplavalo z Labe její tělo. Na hlavě měla zranění, které utrpěla těsně před smrtí.

Mladí manželé měli pětiletou dcerku a tu nejlepší pověst. K dopadení vraha ale stačil výslech sousedů, kamarádů a spolupracovníků manželů. To stačilo k tomu, aby usvědčili z vraždy Jana. Chtěl mít volnou cestu ke své milence (21). Té dal slib a k jejím narozeninám se jej pokusil splnit – získat zpět svou svobodu, a tím i možnost znovu se oženit.

Jan 7. března večer vylákal manželku na procházku k Labi a požádal ji o rozvod, ona ale odmítla. Muž vše pak zamluvil a na břehu řeky se na usmířenou milovali. Potom Věru přemluvil, aby možnému těhotenství zabránila vykoupáním se v řece. Když vlezla do vody, strčil do ní, uhodil ji do hlavy cihlou a Věra se v bezvědomí utopila. Ještě předtím, než ji nechal bezmocnou ve vodě, prošacoval její kapsy a sebral veškeré cennosti, aby vše vypadalo jako loupežná vražda.

Soud neměl slitování, Janovi dal trest nejvyšší – provaz!

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.