Sadista se ukájel na kojencích, bodal jim do krku špendlíky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sadista se ukájel na kojencích, bodal jim do krku špendlíky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Série zločinů, s jakými se do roku 1960 policie nesetkala a ani světové historické prameny nic podobného nezaznamenaly, se odehrála v Brně a na Blanensku. Na 11 kojencích se tam sexuálně ukájel devětadvacetiletý sadista. Miminka měla zranění v ústech, na horním patře, někdy krvácela a měla vpichy na prsou či v okolí krku.

Kojenci ve věku do čtyř měsíců byli zraněni na ulicích, když rodiče kočárek nechali pár minut před obchodem či na chodbě domu bez dozoru. Policisté vyslechli stovky osob, prověřovali desítky verzí, podezřelých i motivů, zkoušeli mnoho taktik. Až v roce 1963 konečně zatkli M. Růžičku narozeného v roce 1931. A ten se následně k 11 případům brutálního týrání přiznal.

„Spatřil jsem kočárek, dítě plakalo, vsunul jsem mu prst do úst a to začalo sát. Okamžitě jsem se velmi silně vzrušil a v tom vzrušení jsem silně několikrát vrazil do krku dítěte špendlík, který jsem měl do té doby v kapse. Pak došlo k mému pohlavnímu ukojení, vzrušení opadlo a šel jsem domů,“ vypověděl Růžička o všech případech. Jinak řádný a svým okolím skvěle vnímaný člověk, manžel a otec dvouletého syna, šel do basy na 14 let.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.