Ukousla nevěrníkovi ret | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ukousla nevěrníkovi ret

Muž skončil v nemocnici.
Muž skončil v nemocnici. (Ilustrační foto ara)

Jistá Mária Šušňáková (22) z Dolních Vestenic na východě tehdejšího Československa milovala v roce 1924 jistého Jána Slabiara. Jenže to byl nevěrník, kromě vztahu s Márií udržoval ještě jeden milostný vztah.

A jak referoval 6. března zmíněného roku denní tisk, Ján to s Márií zjevně nemyslel nijak vážně, počítal s tím, že poměr s ní ukončí a vezme si její sokyni. Ovšem když se to zhrzená Mária dozvěděla, předvedla záletníkovi, že dokáže být nelítostnou dračicí. Podle tisku ho »krvavě zřídila«.

Citujeme z deníku Československá republika: „Seřízla mu nos, pak mu ukousla celý horní ret i s vousem. Učinila tak proto, aby se nelíbil oficiální milence. Pořezaný a pokousaný Slabiar místo do kostela na svatbu byl odvezen do nemocnice na operaci. Co se stalo se zklamanou dívkou, náš pramen nepraví.“ Dolní Vestenice, kde k incidentu došlo, proslavily místní gumárny jakožto největší výrobce hokejových puků na světě. Ročně jich vyrobí až sedm miliónů. Jsou určeny především do zámoří, kam prodají čtyři až pět miliónů puků ročně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.