Dva vražedné útoky během noci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dva vražedné útoky během noci

Muž zaútočil na manželku nožem.
Muž zaútočil na manželku nožem. (Ilustrační foto ara)

Dva vražedné útoky během jedné noci zaznamenali v prosinci 1986 ve slovenských Slavošovcích a v Bruntále. O obou referoval denní tisk 3. prosince zmíněného roku.

Ve Slavošovcích, okres Rožňava, se mezi manželskou dvojicí strhla divoká hádka. Muž (37) ve výbuchu nezvládané žárlivosti zuřivě vyčítal své ženě (†36) údajnou nevěru. Mladá paní se slovně bránila a nařčení vášnivě odmítala. To manžela rozběsnilo natolik, že svou životní partnerku ubodal nožem. Vyšetřovatel VB proti němu vznesl obvinění pro spáchanou vraždu. Žárlivý vrah nutně musel počítat se soudem a hrozil mu až absolutní verdikt – trest smrti. Také nožem zaútočil na svou ženu (48) v neděli téže noci v Bruntále silně podnapilý Moravan (53). Bodal ji do hrudníku a způsobil jí těžké zranění srdce a plic. Důvodem byly manželčiny výčitky pro jeho opilství. Napadenou zřejmě chránil strážný anděl, protože brutální vražedný útok skoro zázračně přežila. I tento pachatel čelil obvinění – tentokrát z pokusu vraždy. Také jej čekal soud.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.