Parohatý cirkusák ubodal svůdníka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Parohatý cirkusák ubodal svůdníka

Cirkusák své milé věřil, ta ho však zklamala.
Cirkusák své milé věřil, ta ho však zklamala.  (Ilustrační foto ara)

Cirkusák Adolf Š. (24) zcela věřil své partnerce Margaretě (29), rovněž zaměstnané u téhož cirkusu. Dokonce natolik, že v jedné mostecké krčmě uzavřel sázku s kočím Josefem L., který se holedbal, že artistovu družku dostane do postele. A skutečně se mu to podařilo.

Hloupá hospodská sázka o dvě sklenice piva bohužel skončila tragicky. O případu informoval deník Polední list 3. září 1931. Mimo jiné napsal: „Adolf Š. si zakládal velmi na družčině lásce a velmi věřil v její věrnost. Proto se vsadil s Josefem L., že ten jeho milou nesvede. Z hostince odešli do Š. bytu. Margareta však Adolfa zklamala. Ve své zuřivosti vrhl se artista na kočího a zasadil mu čtrnáct ran nožem. Potom pobodal ještě nevěrnou družku a šel se udat na nedaleké policejní komisařství.“ Paroháč Adolf nejenže prohrál sázku, ale stal se vrahem, neboť úspěšný fešný svůdník Josef na místě vykrvácel a zemřel. Těžce zraněná nevěrnice Margareta apokalypsu naštěstí přežila.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.