Znásilnil matku nemocného dítěte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Znásilnil matku nemocného dítěte!

Tulák se chtěl pomstít všem ženám.
Tulák se chtěl pomstít všem ženám. (ilustrační foto ara)

Na sedm let do těžkého žaláře poslal pražský soud 1. března 1937 tuláka Jiřího Š. (29). Byl uznán vinným z »násilného smilstva«, které spáchal v listopadu 1936 na manželce dělníka (26). Ta se právě vracela z nemocnice od synka nemocného na smrt.

Ničema, ukrytý v příkopě u silnice k Dolním Jirčanům poblíž Prahy, ji strhl k zemi a vynutil si pohlavní styk. Křičel přitom, že je to pomsta všem ženám za jeho osmnáctiměsíční nucený pobyt v píseckém těžkém kriminálu. Tam si Š. odseděl trest za jiné »násilné smilstvo«. Z basy vyšel jen krátce předtím, než znásilnil maminku nemocného dítěte.

Jak uvedl deník Polední list, zoufalá žena se deset minut úporně bránila. Teprve pak lumpovi podlehla, zejména proto, že »celý týden nespala strachy o dítě a byla tělesně úplně vyčerpána«. Jiří Š. jí nacpal do úst bláto, aby nemohla křičet, a pak na ní spáchal brutální sex. Potom nešťastnici ukradl kabelku se sedmi korunami a zmizel. Četníci však darebáka vypátrali, dopadli a usvědčili. Soudní porota neměla o jeho vině žádné pochyby.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.