Fackami donutil padesátnici k sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Fackami donutil padesátnici k sexu!

Mladík si vyhlédl ženu, která by mohla být jeho matka.
Mladík si vyhlédl ženu, která by mohla být jeho matka. (Ilustrační foto: Profimedia.cz)

Na náhodné setkání s opilým tesařem J. M. (22) z Mutěnic na Hodonínsku doplatila na podzim roku 1967 jedna z místních občanek (50). Sexuchtivý mladík ji přepadl, surově ji znásilnil, a způsobil jí tak doživotní trauma.

Přepadená žena se snažila útočníkovi domlouvat, že by mohla být jeho matkou. Opilý mladík na to ale nedbal. Bitím donutil ženu k souloži, která trvala dlouhé desítky minut, než se darebák konečně ukojil. Mladého ničemu dopadli kriminalisté Veřejné bezpečnosti z Hodonína.

Ačkoli zatvrzele zapíral, jeho oběť ho bezpečně poznala a usvědčila. Odporný zločin spáchaný J. M. projednával okresní soud v Hodoníně. Jeho trestní senát »ohodnotil« surový útok na bezbrannou ženu se sexuálním motivem pěti roky a šesti měsíci pobytu v kriminálu. Advokát odsouzeného ničemy sice podal proti rozsudku odvolání ke krajskému soudu do Brna, ale marně. Soud vyšší instance hodonínský verdikt potvrdil a darebák definitivně skončil za mřížemi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.