Ženu chtěl zabít jateční pistolí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Ženu chtěl zabít jateční pistolí!

Na manželku zuřivec vyrukoval s jateční pistolí.
Na manželku zuřivec vyrukoval s jateční pistolí. (Ilustrační foto ara)

Hned dvěma způsoby se rozhodl sprovodit ze světa svou manželku (37) zuřivec (43) z Prešova v bývalém Československu. V předvánočním čase roku 1987 na ni vyrukoval s kladivem, pak vzal do rukou jateční pistolí.

Manželství pachatele a oběti mělo k idyle a spokojenosti daleko. Hádky byly na denním pořádku a jejich intenzita se stupňovala. Vše vyvrcholilo 17. prosince 1987, kdy manžel svou paní nejprve prudce uhodil kladivem do hlavy. Oběť ale děsivý úder přežila, a tak se běsnící násilník vytasil s jateční pistolí určenou na porážení prasat.

Pud sebezáchovy však dal ženě neuvěřitelnou sílu. Dokázala se ubránit a pistoli manželovi vyrazila z ruky. Když muži konečně došlo, jaké následky pro něj může vražedný útok na životní partnerku mít, zbraň znovu zdvihl a tentokrát se střelil do hlavy sám. Oba aktéři skončili v nemocnici a v péči lékařů. Přičemž pachatele vražedného útoku tam sanitní vůz dopravil v kritickém stavu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.