Vojákovi uřízl penis! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Vojákovi uřízl penis!

Vojáka vrah ubodal a uřízl mu penis!
Vojáka vrah ubodal a uřízl mu penis! (Foto: ilustrační foto scom)

Vraždou skončila hádka mezi dvěma vojáky. Vojín L. zasadil v listopadu 1970 celkem 78 bodných ran svému parťákovi G. P. (†20). Navíc mu brutálně uřízl penis…

Manželé, kteří mrtvolu u českobudějovických kasáren našli, viděli i vraha. Ten se snažil přelézt zeď zpět ke kasárnám. Vojín G. P. spolu s vojínem L. měli topit v útvarové kotelně. Ani jeden z nich neměl povolení opustit toho dne kasárna. Ve skutečnosti ale vyrazili do hostince popíjet. Když se vraceli, došlo mezi nimi k hádce.

Dozorčí útvaru major B. pak při noční kontrole kotelny zjistil, že vojín L. leží v kotelně podnapilý, má zakrvácenou ruku i pracovní blůzu. Na stolku ležel nůž s pérovým otvíráním. Taky ten nesl stopy krve. Vojín L. v opilosti mumlal cosi o tom, že neví, kde G. P. je, ale nezabil ho. Proč to říkal, později nevysvětlil. Všechny důkazy svědčily proti vojínu L., synovi kolotočáře, kterého znalci charakterizovali jako výchovně zanedbanou primitivní osobnost. Proč L. brutálně ubodal a zohavil G. P., nikdy neobjasnil. Trval na tom, že on není vrah. Soud ale neměl o jeho vině pochyby a poslal ho za mříže na 14 a tři čtvrtě roku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.