Násilníka zbila pohrabáčem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Násilníka zbila pohrabáčem!

Hradlářka byla nejen pohledná, ale i silná.
Hradlářka byla nejen pohledná, ale i silná. (Foto: Profimedia.cz)

Závory na železničním přejezdu na Jihlavsku obsluhovala roku 1957 vnadná hradlářka. Karel N. ji chodil pravidelně sledovat a v hlavě mu uzrál plán, že ženu přinutí k intimnímu sblížení násilím.

Karel N. se později přiznal, že znásilnění dlouho plánoval. Když se konečně rozhodl, že půjde na věc, musel se v hospodě napít na kuráž. Nechtěl, aby ho hradlářka poznala, a tak si stáhl košili a omotal si ji kolem hlavy. S jednou věcí však Karel N. nepočítal. Hradlářka byla nejen pěkná, ale díky neustálému »posilování« s manuálně ovládanou závorou i velmi silná. Násilníka se nelekla.

Popadla pohrabáč a několikrát ho přetáhla. Pak mu strhla košili z hlavy a zahanbený muž utekl. K jeho smůle však žena ihned přivolala Veřejnou bezpečnost. S příslušníky přijel i psovod a pes Ajax. Hafanovi stačilo nasát pach z košile a neomylně příslušníky odvedl k domu neúspěšného násilníka. Karel N. skončil před soudem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.