Perverzní léčitel zneužíval epileptičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Perverzní léčitel zneužíval epileptičku!

Místo léčby dívku zneužíval. (Ilustrační foto)
Místo léčby dívku zneužíval. (Ilustrační foto)  (Ilustrační foto scom, ara)

Zoufalství z nevyléčitelné choroby vžene často pacienty do náruče různých šarlatánů. Matka dívky trpící epilepsií vodila svou dceru k léčiteli Otovi B. (50) z Brna s těmi nejlepšími úmysly. Nakonec však zjistila, že údajný zázračný magnetizér její dceru po celou dobu sexuálně zneužíval...

Oto B. se živil jako obchodní příručí, účetní i hudebník. Své údajně zázračné schopnosti odhalil až v padesáti letech. Prý mu při tanci jeho partnerka řekla, že z jeho rukou pryští hřejivá energie. Muž se rozhodl, že se stane léčitelem. Své služby nabízel výhradně ženám a zahrnovaly zejména masáže jeho »magnetickýma« rukama. Mezi jeho »pacientky« patřila i školačka trpící epilepsií. Matka ji na »masáže« vodila pravidelně.

Po návštěvách samozvaného léčitele se však dívčin stav zhoršil, záchvaty byly častější a navíc začala školačka trpět i psychickými potížemi. Teprve po delším čase se dívka matce svěřila, že ji Oto B. po celou dobu sexuálně zneužíval. Ukázalo se, že muž měl důvěrné kontakty s celou řadou svých klientek. Jednou ho dokonce nachytala jeho manželka, když prováděl hloubkovou masáž intimních partií mladé ženě. Podle dobových materiálů vyvrcholila situace fyzickým napadením manžela i jeho pacientky. Oto B. byl nakonec v roce 1950 obviněn a skončil před soudem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.