Děs na Kladně: Zaživa rozčtvrtil těhotnou ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Děs na Kladně: Zaživa rozčtvrtil těhotnou ženu!

Části ženy poskládal až patolog...
Části ženy poskládal až patolog...  (Profimedia.cz)

Náhodní chodci našli v červenci 1963 v bývalé nádrži kladenské vodárny torzo ženy zabalené do deky. Neleželo tam dlouho, možná den, možná dva. Policie brzy zjistila totožnost mrtvé.

Rita Č. (†32) se živila nejstarším řemeslem na světě. A ze světa sešla strašlivým způsobem. Vrah její tělo – zřejmě zaživa – rozčtvrtil. Žena přitom byla v sedmém měsíci těhotenství... Ostatky nevěstky skončily v bahně staré nádrže. Na levém zápěstí měla řetízek ze žlutého kovu, tzv. kočičího zlata.

Kde však skončily její modrobílé šaty, bílé lodičky a kabelka, to policie nezjistila. Stejně tak nevypátrala, kdo Ritu tak příšerným způsobem sprovodil ze světa. K místu nálezu torza vedly dobře patrné stopy gumových kol káry, kterou vrah nejspíš přivezl zdevastované ostatky. Komu patřila? Kdo ví... Středočeská kriminálka po neznámém vrahovi pátrala tři roky. Mezi prověřovanými osobami se ocitl i jistý surový primitiv, který by zřejmě byl tak hrůzného skutku schopen. Nikdy mu však vina nebyla prokázána. A tak smrt Rity Č. zůstala dodnes kriminalistickým »pomníkem«.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.