Omámil a znásilnil 10 žen: Dostal jenom půl roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Omámil a znásilnil 10 žen: Dostal jenom půl roku!

Dívky netušily, že jim Emmerich do koňaku namíchal sedativum.
Dívky netušily, že jim Emmerich do koňaku namíchal sedativum. (scom)

Viera V. (20) a Ivana D. (20) z Československa vyrazily v srpnu 1983 na rekreaci do Rumunska. Místo odpočinku však prožily nejhorší noční můru každé ženy...

V Rumunsku se dívky seznámili s průvodce Emmerichem S. (42), který doprovázel jiný zájezd Čedoku. Večer pozval šarmantní průvodce Vieru a Ivanu na skleničku do svého pokoje. Přinesl koňak a dívkám naléval. Viera později do protokolu uvedla, že se jí po pár doušcích alkoholu začala točit hlava a probudila se až ve svém pokoji. Co se stalo, si vůbec nepamatovala. Ivana na tom byla o něco lépe než její kamarádka.

Vybavovala si útržky událostí. Popsala, že Emmerich S. se svlékal a lehal si k ní. Obě dívky popsaly, že ještě následující den byly malátné a že jim musel zvrhlík něco namíchat do pití. Ukázalo se, že ani zdaleka nešlo o první Emmerichovy oběti. Detektivové u povedeného průvodce zajistili fotky nejméně deseti nahých žen. Muž jim vždy do alkoholu přimíchal sedativum Halcion. Tvrdil však, že dívky neznásilnil, jen líbal. Protože se mu nepodařil prokázat opak, byl odsouzen k pouhému půl roku za mřížemi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.