Masové rolády a kapsy: Kotlety s rajčatovo-bylinkovou omáčkou

POTŘEBUJETE: 4 silnější vepřové kotlety s kostí, 50 g sušených rajčat v oleji, 1 lžíci oleje z rajčat, 10 černých oliv, 3 snítky rozmarýnu, 3 snítky tymiánu, sůl, mletý pepř, 2 lžíce olivového oleje
Rajčata a olivy najemno nakrájíme, smícháme s olejem s rajčat. Z bylinek otrháme lístky a každý druh nasekáme zvlášť. Polovinu rozmarýnu a všechen tymián přidáme do směsi rajčat a oliv, osolíme a opepříme. Do kotlet uděláme ostrým nožem kapsu, nařízneme je i po stranách, aby se nekroutily. Kapsy naplníme směsí rajčat a oliv a uzavřeme párátky. Do kotlet vetřeme zbylý rozmarýn. V pánvi na oleji kotlety opečeme zprudka z obou stran, osolíme a opepříme a při snížené teplotě dopékáme asi 10 minut- Zbylou směs. můžeme přidat do pánve.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 11.