Majitele autobazaru zastřelil jeho zaměstnanec! Neměl na vrácení dluhu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Majitele autobazaru zastřelil jeho zaměstnanec! Neměl na vrácení dluhu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pohřešovaný majitel pražského autobazaru Daniel K. (†25) je mrtvý. Zastřelil ho jeho podřízený (31) kvůli dluhu, který nedokázal splatit. K činu se přiznal a policistům ukázal i hrob oběti.

Podnikatel zmizel 3. března, z domu své přítelkyně odešel s 350 tisíci korun v kapse. O dvanáct dnů později policie našla jeho zlaté Audi A8. „Protože v té době ještě zákon umožňoval mobilním operátorům archivaci dat, mohli kriminalisté podrobně zmapovat pohyb pohřešovaného i jeho poslední kontakty,“ uvedla mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Podezření záhy padlo na muže, který v autobazaru pracoval. Po několika výsleších podezřelý přiznal, že šéfovi dlužil několik set tisíc, jež mu neměl jak splatit. A tak ho zastřelil a tělo zakopal na poli u Sedlčánek v okrese Prahavýchod. Za vraždu mu hrozí 15 až 20 let vězení nebo i výjimečný trest.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.