Narinka byla hodná, tak ji zbili! Opakovaně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Narinka byla hodná, tak ji zbili! Opakovaně!

Narince lidé často ubližovali, když se z hrůzných zážitků dostala, někdo ji zbil.
Narince lidé často ubližovali, když se z hrůzných zážitků dostala, někdo ji zbil. (Foto Rafael)

Otoky a podlitiny na zádech a poškozené vazy. Tak dopadla fenka německého ovčáka Narinka, kterou na uzavřené zahradě u domu majitelky Ivy Volkové z Českých Budějovic někdo zbil.

Narinka byla týraná, Iva se jí proto ujala a pečovala o ni v útulku Rafael, v němž se stará o opuštěné a týrané psy. „Přišla před dvěma roky vyhublá, psychicky zlomená, tělo samou plíseň, strašně bitá. Měla sloužit jako hlídač v koksárně. Byla ale moc hodná, tak se ji snažili přinutit k práci bitím,“ popsala osud zvířete.

Když Ivě zemřel německý ovčák, vzala si ji s manželem k sobě domů. „Až do léta bylo vše v pořádku. Vycházky, běhání, radost. Pak se objevily potíže s chůzí. Naruška byla celá bolavá, vystrašená. Někdo ji napadl. A aby toho nebylo málo, nyní se to stalo opět! Na klinice zjistili, že má podlitiny na zádech a poškozené vazy v koleně. Je tak vystrašená, že nechce jít ani ven,“ řekla Iva Volková, která vše nahlásila policii. Věří, že případ důkladně vyšetří a pachatele nakonec dopadnou.

Přečtěte si
diodaa
26. 10. 2016 • 13:02

Toho psa je mi taky moc líto, protože za nic nemůže, jenom slepě chudák věřil majiteli nebo lidem. No právě, je hodný. Něco podobného se děje i u člověka který je hodný a velmi pracovitý. Taky ho začnou nadřízení zneužívat, a pracuje za dva až tři, s komentářem od nadřízeného, ty jsi hodný a šikovný a ty to zvládneš výborně a ze vech nejlépe. A hlavně za směšný peníz. Ten kdo je hrubý a sprostý se má na svétě lépe, a dožije se delšího věku ve zdraví. Je to smutný, ale pravdivé.

prduch
26. 10. 2016 • 12:04

Když se někdy dostanu na téma lidi, tak jim říkám že mám radši zvířata než lidi každý mi to potvrzuje že je na tom také tak.Jistě že z manželkou doma probíráme lidi co zahynou zbytečně při havárii na silnicích je nám to hrozně líto. Když se to týká zvlášť mladých lidí z novým řidičákem stačí si dát pořádně přes držku a pak už by si daly pozor ale končit to smrtí, to je otřes pro rodiče až do smrti.A Homo Sapiens co si léčí své mindráky na zvířatech zrovna u té Narinky tak bych udělal krátký proces místo Narinky bych tam nasadil ňákého pořádného Tvrďáka z rodu Německých ovčáků, aby se ten blbeček podivil kde se to v té Nerince vzalo a myslím že by takového sadistu nelitoval žádný ludomil.

0707
26. 10. 2016 • 09:45

Ať chcipnou všechny lidské ***, to snad není ani možné. Chudák pejsek vy UCHYLACI!!!

dingous
25. 10. 2016 • 18:35

a ať chcípnou všichni, kdo si přejí smrt lidí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.