Vaříme cvalem s Michalem: Kuchař Michal miluje hamburgery. Použil ale tentokrát zvěřinu! Vyzkoušejte jeho kančí hamburger!
1
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Kuchař Michal miluje hamburgery. Použil ale tentokrát zvěřinu! Vyzkoušejte jeho kančí hamburger!
Co je potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Dvě třetiny kompotu nalijeme do kastrůlku a rozvaříme.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Mleté kančí osolíme, opepříme a ochutíme římským kmínem.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Zakápneme olivovým olejem a promneme.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Z mletého masa uděláme středně velké koule stejných rozměrů.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Dáme je na gril a stlačíme do vyšší placky a grilujeme z každé strany asi 5 až 7 minut a necháme odpočinout.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Housku potřeme rozvařenými brusinkami, vložíme hamburger, listy salátu, pár okapaných brusinek a podáváme.
|
Aha! - Dan Černovský
Hotový kančí hamburger.
|
Aha! - Dan Černovský
Michal vaří kančí hamburger.
|
Aha! - Dan Černovský
Brodská nemůže za mámou! Na vině je zákeřný virus
Skutečné lásky Brejchové (†77): Odmítla Delona
Krásky na žhavé akci Playboye: Proklatě nadupaný výstřih!
Propálil Bendig krach vztahu Koktových?
Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi
Je snad Filip Kratochvíl v divadle něco víc? Svědectví z první ruky!