Tereza Brodská bez milosti pošpinila seriál ULICE: A to v něm 6 let hrála! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Tereza Brodská bez milosti pošpinila seriál ULICE: A to v něm 6 let hrála!

Tomu se říká podpásovka! Tereza Brodská (46) zavzpomínala na své šestileté působení v Ulici a svými neopatrnými výroky nekonečný novácký seriál pošpinila. A tím nepřímo poškodila i své bývalé kolegy Hanu Maciuchovou (68) či Rudolfa Hrušínského ml. (68). Ti totiž na rozdíl od Terezy vydrželi a v Ulici hrají dodnes.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ararat
10. 10. 2014 13:24

marek.d
09. 10. 2014 12:49

hgfcf
09. 10. 2014 18:30

Bohužel i zde mnoho lidi neuvažují tím že se točí seriály ať už dobré nebo špatné herci tak nadále mohou pracovat v divadlech platy v divadlech by asi nelákali kde koho kdo neustále kritizuje nebo závidí honoráře hercům. Divadlo je spíše koníčkem než jistým existenčním zajištěním .Doba je nepříznivá i pro herce i jích se týkají problémy a každodenní starosti o rodinu v tomto státě po všech stránkách .Tak prosím nezáviďme jim jejích ohodnocení ve filmové branži .Vždyť co vám brání založit ochotnické divadlo a hrát pro svou radost i radost druhých .Je zajímavé že všichni co kritizují české herce tak ti samí jim lezou do zadku při požádání o autogram v divadlech i jinde kde se setkají .Stejně tak nakonec vyvalení u sebe v obyváku sledují seriály o kterých tvrdí že se jim nelíbí a ještě dodají jak se jim nelíbí herecké honoráře .Fakt si některý český lid nezaslouží talent a pílí hercu , podnikatelů , lékařů , policistu , svých zaměstnavatelů , i některých poctivých politiku .Pracovat pro českého občana v řadě profesí je nevděčná věc a bude dál pokud lidi nepochopí že talentovaní , pracovitý , poctiví lidé jsou pokladem a přínosem pro fungující stát i částečnou kvalitu jejích ho života .Jan Adamec ze Znojemska .

marek.d
09. 10. 2014 12:49

Vyjádřila svůj názor a nijak tím Ulici nepošpinila. Tereza je vyníkající herečka (má po kom být) a inteligentní dáma, proč by dělala tahouna a neřekla co si myslí? Holt podle sebe soudím tebe - to platí pořád, že? Zaplatťe mi, dejte sebedebilnější úkoly, splním je a budu držet krok a hubu - ale jen když dostanu pořádné prašule!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.