Tereza Brodská bez milosti pošpinila seriál ULICE: A to v něm 6 let hrála! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tereza Brodská bez milosti pošpinila seriál ULICE: A to v něm 6 let hrála!

Brodská si teď postěžovala, že ji hraní v Ulici poničilo zdraví.
Brodská si teď postěžovala, že ji hraní v Ulici poničilo zdraví. (Foto TV Nova, ara)

Tomu se říká podpásovka! Tereza Brodská (46) zavzpomínala na své šestileté působení v Ulici a svými neopatrnými výroky nekonečný novácký seriál pošpinila. A tím nepřímo poškodila i své bývalé kolegy Hanu Maciuchovou (68) či Rudolfa Hrušínského ml. (68). Ti totiž na rozdíl od Terezy vydrželi a v Ulici hrají dodnes.

Představitelka Báry Jordánové veřejnosti naservírovala, jaké útrapy během natáčení prožívala. „Dělali jsme to ze začátku v pár lidech. Musím říct, že to každý po roce, dvou odnesl zdravotně. Ty dvanácti, třináctihodinové směny byly záhul s tím, že všichni pak odešli, ale herci museli jít domů a naučit se dalších pětadvacet stránek textu na další den. To bylo docela silné kafe, ale na všechno si člověk zvykne,“ vzpomínala Brodská na Frekvenci 1 na natáčení seriálu.


„Těch šest let si myslím, že stačilo. Myslím, že je rozumné a moudré v pravou chvíli odejít,“ prohlásila Brodská. A pak si přisadila...

„Jako divák chápu, že pro někoho je určitá droga, když se zadívá na seriál a já to neodsuzuji. Jako divák jsem tomu ale nepropadla. Já nemám ráda závislost jako takovou v ničem. Takže nejsem seriálový divák,“ dodala. A jasně tím dala najevo, že se na Ulici nikdy nedívala a nesleduje ji ani teď.

Vydělala bezmála 10 milionů
Za jeden natáčecí den Ulice měla Brodská brát cca 13 000 Kč. Při počtu deseti takových dnů za měsíc si tedy pravděpodobně přišla na 130 000 korun měsíčně. Ročně (po odečtu měsíční natáčecí pauzy, která byla vždy v létě) tak herečka mohla mít na kontě nezdaněných 1,4 milionu. Při vynásobení šesti roky se dostaneme na částku 8,5 milionu!



Přečtěte si
ararat
10. 10. 2014 • 18:05

..oxallis to asi těžko

ararat
10. 10. 2014 • 16:47

mrdounberlusconi.......hold nebo holt..co je pravda víš?..jinak jsi napsal nějakou blbost že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.