Onkologický sup: Dětem peníze stále nevrátil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Onkologický sup: Dětem peníze stále nevrátil!

Pořádá charitativní akce a slibuje věnovat výtěžek na nemocné dětské pacienty. To už ale podnikatel Martin Pajůrek (42) nedělá...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

radek.kopriva
06. 09. 2014 09:55

Náhodou znám historii této kauzy a vím, že je to vše trošičku jinak. Ryšlink, jako správný novinář, nebyl zcela objektivní a pozapomněl na jiná důležitá fakta. Např. na to, že s fakultkou jako takovou žádná dohoda o financích neexistuje. Existuje jen a pouze dohoda se sdružením Šance, což bylo z jejich strany potvrzeno podpisem smlouvy, ale až v měsíci květnu, tedy téměř půl roku po akci !! Pan Havrlant tedy nemá nárok ani na halíř. A proč ?? Zástupce Šance nám přímo sdělil, že pokud pošleme peníze přes nemocnici, může se stát, že se k nim vůbec nedostanou nebo jen část, a nebo se za to pořídí úplně něco jiného než bylo plánováno. Tak nevím, kdo je větší hyena nebo sup.. ?? A v neposlední řadě připomínám, že pan novinář, dle svého zvyku, opomenul zmínit fakt, že pan Pajurek zprostředkoval vybavení nábytkem do rekonstruovaného oddělení dětské onkologie, což potvrzují i zástupci zainteresovaných firem, nebo dodal paní Mihálové hračky pro děti na oddělení. Z financí jeho i sponzorů, např. Pompo. Pokud nehodlá být Ryšlink objektivní, ať se raději kousne do hlavy a zamete si před vlastním prahem.. Sbohem..

lukas.cz
02. 09. 2014 12:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

radek.kopriva
06. 09. 2014 09:59

Vše je trošku jinak než se jeví. V dnešní době je objektivita a senzacechtiví rádoby novináři ten zásadní problém..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.