Prázdniny jsou tady a s nimi i čas dovolených. Jedním z nejznámějších cestovatelů českého showbyznysu je bezesporu bavič a moderátor Petr Novotný (64). Cestuje, hoduje, pořádá gurmánské expedice do kulinářsky neprobádaných lokalit. Kde se mu líbilo nejvíc? A na jakou kuchyni jako labužník nedá dopustit? O své bohaté zkušenosti se podělil s Nedělním Aha!.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To je magor se vším všudy - plácá nesmysl za nesmyslem.
Pan Novotný je nechutný buřt ze tří důvodů - nemá hluboko do kapsy, tak může denně páchat hřích obžerství - šoupnul bych mu podporu, ono by mu na Hlaváku vytrávilo
Dále je to prostě p.r.a.s.e, které všechno, ale naprosto všechno spase (viz rozhovor) - ten by se ládoval k prasknutí i u ohniště lidojedů a ještě by slastně mlaskal
A dále neví, že základem dietního jídelníčku je pravidelná strava - jíst pětkrát denně, ale méně A jestli se někde láduje na noc a hubne, tak to bude asi v teplých krajích, kde mu úbytek váhy způsobuje dehydratace
Ten jeho trapný věčný optimismus je také jenom póza - ještě jsem neviděl nikoho, jak se raduje z toho, že si přes cejchu nevidí na pindíka a nezaváže si tkaničky u bot
Jednoznačně, česká kuchyně je prasácká výkrmna, moji zahraniční známí žasnou, jaké tučné prasárny se u nás žerou. Pominu-li amíky s jejich hamburgery, je to snad nejhorší kuchyně na světě.
Spíš malý dvorek a velký bič, Hillary A namísto šaškování pořádně makat Tu cestovku beztak vymyslel hlavně pro sebe - aby si mohl vozit zadek, podíval se po světě a ještě z toho měl prachy