Rath, politik i malý realitní magnát! Sem si ulil prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Rath, politik i malý realitní magnát! Sem si ulil prachy!

Nejlepší investice jsou do pozemků a nemovitostí. To si zjevně uvědomuje i milionář David Rath. Díky velkému počtu domů, zapsaných na jeho jméno v katastru nemovitostí, je malým realitním magnátem. Politik vlastní nebo spoluvlastní hned deset bytů a domů!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

zubni.pasta
16. 05. 2012 15:38

Teď bude dobrý šrumec mezi našimi politiky jak budou hledat skrýše na nakradené prachy.Jsou všichni stejní bez rozdílu.Co Vondra??Ten prodrbal tolik milionů a nic se neděje to mi rozum nebere.

bobina
16. 05. 2012 16:18

Každá větší zakázka u nás je v maléru a najde se na ní jak předražení,tak nekvalitní práce,tak unfér soutěž v zadání dodavatele,ale to nikoho nebere. Každá dotace z EU je u nás špatně využitá,protože to nikdo pořádně neumí. Ale nikoho to nebere,takový oupen­card,m­etros­tav,sil­nice a dálnice,čachruje se už na úrovni obcí a nemluvím ani o krajích! Ale zájem je o likvidaci jen jednoho,někomu prostě leží v žaludku! Určitě čistý není,to není v politice nikdo,ale doufám,že se mu to podaří ustát už jen proto,že ti kdo si na něj nyní ukazují prstem mají toho másla na hlavě daleko víc,ale u nich chybí ten žalobce!

mnpv
17. 05. 2012 12:22

Njn a já doufám, že Ráth bude precedens a nebudou se nijak s nepodmíněným trestem držet při zemi. Třeba si pak politici rozmyslí, jestli se jim vyplatí páchat haj.z.loviny a co je čeká, když spadne klec na kanárka.

bobina
17. 05. 2012 17:37

No,pokud ho neumlátí argumentama,tak nevím,zatím toho na něj mají směšně málo! Kdyby si takovou akcičku udělali na pár dalších,určitě by to bylo zajímavější,ale tam není zájem,tam by se vezlo daleko víc a daleko známějších lidí!No,zájem ho udolat musí být obrovský,když na něj nasadili takovou neohroženou ženskou která se nebojí ani čerta,tak to musí být jiný záměr nežli seknout někoho přes prsty pro pár utopených milionků!Ale já nebudu soudit před koncem,ono se to ukáže samo jak to bylo! Jinak ty informace z médií,tak to je opravdu jen pro dementy,jinak nepoužitelné!Mě by jen zajímalo kdo toto divadlo režíruje,když táta Klausů "nezná špinavé peníze"!

tatu
18. 05. 2012 09:08

pro mnpv-Bude precedens,hlavně se musí zviditelnit státní zástupkyně Bradáčová!Vsadím se o cokoliv,že do roka a do dne je v Praze na nejvyšším postu.Musí to být precedens jako u chlapců z Vítkova,kdy se taky musela prosadit státní zástupkyně z Ostravy Brigita Bilíková a dala klukům 22 let!!Alexandru Novákovi to dokázali!Soud mu dokázal úplatek 40milionů a dostal 2 roky podmínku a 5 mil.pokutu.Není to tak dávno,nevzpomínáte?

tatu
17. 05. 2012 11:43

No to bude,ale jenom u Ratha.Bendl,ten podvraťák,ukradl mnohem více,ví se to,ale "nejsou důkazy"!!Kdy nasadí 100 policistů denně ,půl roku na Bendra,Vondru a jiné ODS.TOPky???

mnpv
17. 05. 2012 12:15

Toho taky chytli přímo při činu? Nebo vám to povídala sousedka z pátého patra?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.