Astma - Iveta Dolečková: Noc na dýchacím přístroji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Astma - Iveta Dolečková: Noc na dýchacím přístroji!

Iveta Dolečková (24) z Prahy se rok co rok od jara až do podzimu trápí s astmatem. Kvůli onemocnění jí dokonce šlo i o život. Dostala těžký astmatický záchvat a na dýchacím přístroji strávila celou noc!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

simeonsimeonovic
08. 05. 2012 09:32

Stejný problém má spousta lidí. Moje známá také. Každý rok na měsíc odletí k moři. Má pokoj na celý další rok, za rok si její organismus zase řekne, leť, už je zase na čase. Tím se vyvaruje zátěži s pravidelným užíváním léků. Všechno je "špatném" vzduchu zde u nás, zvláště, pokud je někdo z většího města, o ničem jiném. Fakt mi pobavila věta, že jí vadí cigaretový kouř, jsem sice kuřák, ale cigaretový kouř vadí spoustě lidí snad ne? nemusí se zase jako propagace proti kouření uvádět, že vadí zrovna týhle paní. Zrovna tam stojí u letadla, ale pokud letí k moři na nějaký týden či 14 dní, je jí to úplně k ničemu. Na organismus má mořské podnebí vliv až tak po 3 týdnech pobytu, jako ozdravný pobyt.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.