Těhotná Kocábová versus důchodci: Hájí ji i Váchová, na čí straně jste vy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Těhotná Kocábová versus důchodci: Hájí ji i Váchová, na čí straně jste vy?

Když těhotná Natálie Kocábova (27) na facebooku napsala, že ji v autobusu zabrali místo důchodci, na internetu se rozpoutala bouřlivá diskuze, do níž se zapojila i bývalá Miss Lucie Váchová-Křížková (26).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

qvitek.j
08. 03. 2012 07:06

mé dceři je dnes 22 let a když jsem ji čekala,stalo se mi to samé..seděla jsem na čtyřce v městské hromadné dopravě sama a na poslední chvíli se přivalily čtyři důchodkyně a zvedly mne ze sedačky s tím ,že ony jsou čtyři a mají na tu sedačku nárok.Autobus se už rozjel a nebyl čas hledat ,kdo se zvedne..byla jsem v osmém měsíci a v zimním kabátě.Polykala jsem slzy,bylo mi dost špatně,právě i z toho důvodu jsem seděla na té čtyřce.Od té doby si o načan­čanýc­h,na­voně­ných důchodkyních,které si vydupávají právo na sedačku invalidů fakt nevážím..A to nejsem nějaká VIPka s nížším IQ..jak je tu prezentována Natálie.

danuchaf
08. 03. 2012 07:05

V těhotenství mě lidi sednout pustili. Dokonce jsem zažila i 2 úsměvné historky. Jedna pani mi řekla: "Promiňte - jestli jste těhotná (byla jsem v 7 měsíci a břicho jak hrom), tak bych vás ráda pustila sednout, ale nevím, jestli nejste jen tlustá. Dnešní holky bývaj a nosej u toho často volný šaty." A podruhý jsem jela jen jednu stanici tramvají. Jakmile jsem nastoupila, vstal chlápek jak hora, ať si prý sednu. Poděkovala jsem s tím, že jedu jen jednu stanici... a on si stoupnul ke mně, rukou ukázal na volné místo a zařval: "Sednout". Tak jsem si rychle sedla, špitla "díky" a tu jednu stanici jsem seděla.

587587
08. 03. 2012 06:42

Kolik v té tramvaji jelo mladých? Nebo chcete namluvit, že tam seděli jen samí důchodci? Navíc spojení "chlupatá důchodkyně" může použít opravdu jen ubožačka, byť "VIP".

maerlyn (novy)
08. 03. 2012 06:28

měly dostat senioři ... to mě vážně dostalo, naučte se prosím pravidla českého pravopisu

xviktorie
08. 03. 2012 05:57

Natlie neoplývala nikdy genialitou, přesto si myslím, že tato kauza není výplodem hlouposti, ale prostou snahou dostat se taky do titulků novin... Mám za sebou dvě těhotenství a když už jsem musela využít MHD, mohu odpříshnout, že slušnost a nevychovanost jde rovnoměrně napříč generacemi. Nejmíň pouštějí sednou úplní mlaďoši, zvláště když jich jede více, ne jen jeden, méně pouštějí sednout ženy středního věku, jinak to vyjde nastejno. Někteří důchodci bojují o místa, někteří jsou naopak velmi slušní, až je vám to líto. To, co rozpoutává Kocábová - je typická nemoc dnešní doby - naoprostá neúcta ke stáří, pohrdání a odsuzování. Já si ale jaksi nemůžu pomoct, ale všichni jednou budeme staří, nemocní, asi unavení, dost pravděpodobně pomalí a často popletení... Doufám, že Natálii, po jejím způsobu výchovy, děti šoupnou do nějakého ústavu, zavřou na klíč a nebudou se s ní párat - ještě aby tak otravovala někde na ulici...

587587
08. 03. 2012 06:42

avena1
08. 03. 2012 09:46

Přesně tak, nechápu, co se to s dnešní společností děje! Mladí, kteří doslova pohrdají staršími lidmi si, na sebe pletou bič! Pokud budou v duchu nenávisti ke starší generaci, která z mnohých přímo srší, vychovávat svoje děti, tak jim jejich stáří rozhodně nezávidím. Nutno dodat, že to jsou spíše ti méně inteligentní, neboť rozumní lidé vědí, že stejně jako jejich prarodiče či rodiče, i oni budou jednou staří. Bohužel ti jednodušší tak daleko nedohlédnou. Může za to tato hnusná doba, kdy je preferován úspěch, peníze, mládí. Zlatí komu­nisti!­!!!!!!­!!!!!!!

stekavypes
08. 03. 2012 05:32

Všichni jednou budem starý,to ale neznamená,že by důchodci měli zákaz jezdit MHD.Ať přizná kolik mladých ji pustí sednou­t,nik­do.Dů­chod­ci jsou dobří jen na to,aby volili tu hrůzu z ODS,jinak nemůžou nic.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.