Brožová poprvé oficiálně s novým mužem! Neuhodnete, co všechno mu patří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brožová poprvé oficiálně s novým mužem! Neuhodnete, co všechno mu patří

Mediální magnát Jaromír Soukup a herečka Kateřina Brožová tvoří pár.
Mediální magnát Jaromír Soukup a herečka Kateřina Brožová tvoří pár. (showpix)

Dlouho se o tom šuškalo, ale nikdo ze zainteresovaných to neřekl naplno. Až teď! Kateřina Brožová (46), hvězda televize Barrandov, tvoří pár s jejím majitelem – mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (45).

Pár se poprvé společně vydal do společnosti, konkrétně na koncert Natalie Cole, a tím utnul veškeré dohady. „Ano, jsme spolu,“ řekla stroze Brožová na přímou otázku a pak už se věnovala jen partnerovi a úžasnému představení.

Kdo je muž, do kterého Kateřina přišla zavěšena? Jaromír Soukup, absolvent právnické fakulty a bývalý náměstek ministryně školství (v Topolánkově vládě) je jedním z nejvlivnějších a nejbohatších mediálních magnátů v zemi. Patří mu skupiny reklamních a mediálních agentur Médea Group, televize Barrandov a také vydavatelství, do jehož stáje patří mimo jiné tituly Týden, Instinkt nebo Sedmička.

Kdy a kde přeskočila jiskra, není zatím jasné, nicméně se dá předpokládat, že zásadní úlohu hrála televize. Na TV Barrandov totiž Kateřina Brožová uvádí pořad Exkluziv, účinkovala v humoristickém sitcomu Ona a On a roli má i v připravovaném seriálu Stopy života.



Přečtěte si
jenka
4. 9. 2017 • 19:04

Sama nevím, kde se ten odpor ve mě bere. Já tuhle křečovitou "dámu" opravdu už dlouho nemusím. Snažila jsem se ji přijat, ale i přesto se odpor ve mně stupňuje.

mirkazam
15. 2. 2015 • 10:13

Tak to už se nedivím, že skoro ve všech pořadech na Barrandově je velkohvězda Brožová....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.