Klíčové události 1.4.: Babiš kupuje ČT, Bartošová se rozvádí a Alberty mají potíže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Klíčové události 1.4.: Babiš kupuje ČT, Bartošová se rozvádí a Alberty mají potíže!

Klíčové události pro 1. dubna 2014
Klíčové události pro 1. dubna 2014 (Koláž Ahaonline.cz)

Nejdramatičtější měsíc v roce? Rozhodně duben. Přestože je teprve prvního, Českem už otřásly čtyři neuvěřitelné kauzy. Ministr Babiš rázně rozšířil své mediální impérium, Iveta Bartošová pomýšlí na rozvod, největší síť supermarketů má nečekané problémy a doslova šokem je plánovaná veselka dvou českých celebrit!

Miliardářský ministr koupil Českou televizi.

Babiš kupuje Českou televizi

Ministr financí a velkopodnikatel v jedné osobě Andrej Babiš se rozhodl rozšířit své mediální impérium. Po ovládnutí dvou novinových titulů a celoplošného rádia doplnil svou sbírku o televizi. Přestože se dříve spekulovalo o tom, zda koupí Novu nebo Primu, miliardář sáhnul rovnu po České televizi. A hned začal s úpravou programového plánu. „Na základě požadavku nového majitele budeme měnit názvy řady pořadů. Například charitativní akce Kuře pro děti se bude nově jmenovat Vodňanské kuře pro děti,“ prozradil Ahaonline.cz zdroj z televize.

Nový majitel televize chce také ještě posílit původní seriálovou tvorbu televize. Pokračování by se tak měl po dvaceti letech dočkat i oblíbený pořad Rozpaky kuchaře Svatopluka. „Už jsme v jednání s Josefem Dvořákem,“ prozradil producent pořadu a naznačil, o čem nové díly budou: „Chceme zachovat původní formát, kdy vývoj děje budou určovat diváci přímo ve studiu. Hned na začátku se tak bude volit, zda bude kuchař Sváťa ředitelem drůbežárny, nebo obří pekárny,“ prozradil pracovník televize. Zbývá dodat, že ředitelem stanice ČT Sport se nově stane hokejista Jaromír Jágr.

1962075:gallery:true:true

Šok: Tajná dostaveníčka Džambulky a Pomeje! Co za tím je?

Ahaonline.cz zjistilo naprosto neuvěřitelnou informaci, že se Iveta Bartošová (28) opět schází se svým bývalým manželem Jiřím Pomeje (49)! A to dokonce za zády svého současného manžela Josefa Rychtáře (76), který jí k nelibosti Zdeňka Macury (5) nechává sledovat pracovníky své bezpečnostní agentury!

Za vším prý je obava, že Rychtář bude muset za své prohřešky do vězení a Iveta bude na celé hospodářství v Uhříněvsi sama. Rozhodla se tedy čerstvého tatínka Pomeje přemluvit, aby se k ní vrátil. "Já vím, že Jirka má svou rodinu, ale dokážu si představit společný život i s Andreou (25) a jejich malou Aničkou. Dávala bych jí třeba čucíky a něco i zazpívala," představuje si růžovou budoucnost Iveta. Jenže Jiří je opatrnější: "Není to špatný nápad, ale jen přeci ještě nevíme, kdy a jestli Pepa do toho kriminálu půjde. Vzpomínám, jak se Ivetka skvěle starala o Artura, takže se o malou nebojím. Měla by prostě dvě mámy," uzavírá úspěšný filmový producent.

Alebrty trápí nedostatek orangutanů

Alberty mají potíže kvůli orangutanům

Česko se bouří a supermarkety Albert povolávají specialisty pro krizovou komunikaci. Za všechno může nedostatek plastových orangutanů! Figurky zvířátek rozdávají pracovníci supermarketů za každých 200 Kč nákupu, jenže… Zřejmě chybou u dodavatele se stalo, že figurek orangutanů bylo do oběhu dodáno příliš malé množství a zákazníci tak nemohou zkompletovat své sbírky!

A tak zatímco na internetu kvete černých obchod s gumovými orangutany, manažeři den co den válčí s rozlícenými zákazníky. „Už se bojím chodit do práce, svou fotku jsem raději sundal z nástěnky. Lidé chtějí orangutany a neváhají sáhnout k násilí! V pondělí po mě házeli i banány, které jsme neměli ve slevě,“ hořekuje pražský manažer obchodu, který z obav o svou rodinu nechtěl být jmenován.

Eva a Aleše budou brzy svoji.

Aleš Zbořil a Eva Machourková z AZ kvízu: Zásnuby u »pyramidy«!

Kdy se dlouholetí kolegové a moderátoři oblíbené soutěže AZ kvíz dají dohromady byla jenom otázka času. Podle našeho zdroje zásnuby proběhly dokonce ve studiu! Aleš se najednou postavil za pultík určený pro soutěžící a začal si vybírat písmena z pyramidy. Náš zdroj byl u toho, když se rozhoupal k žádosti o ruku a před Evou spustil. „Vé jako Vezmeš, Es jako Si, Em jako Mě, E jako Evo,“ Všichni v tu chvíli ve studiu ustrnuli, i když prý bylo pouze otázkou času, než dvojice oficiálně přizná svůj vztah.

Erotické dusno se už dlouhou chvíli dalo ve studiu doslova krájet a nemohly ho přebít ani tak zajímavé výhry pro soutěžící jakými jsou poutavé publikace Encyklopedie drsnosrstých jezevčíků, Sklárny českého Podkrkonoší či Houbaření u českých hradů a zámků. Nadšený štáb se jim poté složil na slavnostní zásnubní večeři, která ale nebude bohatá. Pár si totiž částku na výhru losoval v legendárním bankomatu a po třech zastaveních se jim podařilo získat celých 600 korun.

!!! POZOR, TENTO ČLÁNEK JE APRÍLOVÝ !!!

Upozorňuje čtenáře, že tento článek je aprílový a zprávy obsažené v něm je tedy nutné brát s nadsázkou, protože se nezakládají na pravdě. Redakce Ahaonline.cz zároveň upozorňuje, že při tvorbě toho článku neutrpěla zranění žádná klávesnice a nezemřela žádná počítačová myš.



Přečtěte si
pepazdepa2
2. 4. 2014 • 00:49

Taková hloupost, Džambulka by se přeci nikdy nevzdala svého rytíře, rozvody jsou jí naprosto cizí...

zadnice
1. 4. 2014 • 09:43

"Zprávy" AHáků jsou aprílové z 90% celoročně!!!

pravlast
1. 4. 2014 • 09:06

Neuvěřitelné se stalo,Džambule byla opravdu viděna s Pomejem a zezadu je jistil Macura.Ale to je čajíček. MM končí s manageringem a národní poklad už ve čtvrtek podala ofic.žádost o rozvod a navíc žalobu za zveřejněné neúspěšné jednání o hraní v muzikálu Mamma Mia. MM ji prý chtěl obrat o vilu a zlatou creditku.

egyptanka
1. 4. 2014 • 09:05

Apríl!!!!!!!!!!

britva
1. 4. 2014 • 09:05

Upozorňuje čtenáře AHAonline, že tento článek a zprávy obsažené v něm je nutné brát s nadsázkou, tak jako každé naše články a zprávy celoročně, protože se nezakládají nikdy na pravdě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.