Ukvokané dámské Prostřeno!: Hádky, hnidopišství, intriky, nenávist a polévka z taveňáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ukvokané dámské Prostřeno!: Hádky, hnidopišství, intriky, nenávist a polévka z taveňáku!

Kdo nejvíc kritizoval?
Kdo nejvíc kritizoval? (FTV Prima)

Chcete vidět všechny nejhorší ženské vlastnosti pohromadě? V tom případě byste si neměli tento týden nechat ujít pořad Prostřeno! Bude to totiž hodně drsné…

Tak tento soutěžní týden v Prostřenu opravdu chyběl pořádný muž u plotny. Kolektiv byl ryze dámský a za pár dnů se soutěžících stala banda hašteřících ženských. „Knedlík byl suchý, sýr se táhnul jako sopel, kyselo nebylo dost kyselý, bramborák nebyl dost bramborovej…“

Video se připravuje ...

Ještě jako dámy se soutěžící chovají u pondělní hostitelky Niny. Veganka a zastánkyně makrobiotické stravy jim nabídne samé zdravé jídlo, nicméně ženy to berou ještě statečně. Pravé peklo začne až v dalších dnech.

Mladá úřednice Lucie ještě v úterý ukazuje vlídnou tvář a na rozdíl od Niny se jim snaží zavděčit nezdravým jídlem a tunou masa. Ostatní si stěžují, že chybí zelí a už dojde na klasické hlášky typu: „Když to dělám já, tak to je lepší… Já být tebou, tak tam dám….“

Ve středu se podává krůta a houskový knedlík bez housek, na které hostitelka Anna zapomněla, ale aspoň to přiznala. Trochu nerealisticky si dále dámy představovaly, že hostitelka položí na stůl obřího krocana ve stylu americké oslavy Dne díkuvzdání. Tímto dnem začalo ono typické ženské rýpání, urážení a kritizovaní. Ale tak, jak to umí jenom ženy. Nenápadně, klidným hlasem, zasáhnout to nejcitlivější místo.

Video se připravuje ...

Čtvrteční menu otevře podivná polévka z taveného sýra, všechny po právu znechutila. Byla to rána hlavně pro zdravou Ninu, která ale kritizuje téměř každé jídlo a je celou dobu na nože s Lucií. Ta už poznámky o nezdravém jídle nemůže snášet, a když Niny otevře pusu, ona protáčí panenky.

Páteční večer už si nikdo servítky nebral. Na hostitelku Alici útočily všechny, kromě mírumilovné Niny. Ta od hostitelky dostala zdravější verzi polévky a tato snaha ostatní naštve. „Falešný tatarák (předkrm z vařených brambor ochucený kečupem) se k ní hodí, protože ona je taky falešná,“ říká uražená Anna. „Mohla si mi udělat normální tatarák, když jsi zvyklá vařit dvakrát. To je škoda, že tě to nenapadlo,“ říká Lucie Alici do očí.

Pyskuje i ješitná Anna, která si najednou taky vybírá. „Já jsem chtěla ten sýr zvlášť, že se to nebude táhnout jako sopel z nosu,“ zabíjí večer brýlatá černovláska.

Co si dámy ještě během týdne vytknou? A vyhraje nakonec ta největší "mrcha"? Sledujte Prostřeno! na Primě!

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
dandova
18. 8. 2014 • 15:41

Já bych na to koukat nemohla, stačily mi asi 3 minuty.

tarka
18. 8. 2014 • 15:33

to všechno, co je v článku, je samozřejmě úmysl podle předepsaného formátu pořadu, vůbec nejde o vaření, ale aby to byla ta správná "reality show", takže sprostá slova, podrazy, nechutnosti, pomluvy, rádoby úmyslné zapomenutí koupit housky na houskové knedlíky, plesnivé tousty atd. atd. TV Prima zřejmě zvoní umíráček, tak ještě přitvrdila. Ubohý, ale bohužel to diváky láká.

2938
5. 4. 2014 • 21:25

Velice ráda sleduji pořad prostřeno, ale to co bylo vidět tento týden, ta zloba a závist od slečny Lenky a paní Anny, tyto dvě ženy, které nemají žádný charakter a mají v sobě jen závost by se do takového pořadu hlásit neměly a nemají v takovém pořadu co dělat. Promíntě, ale hodně diváků bylo jednáním tak mladé ženy jako je slečna Lucie úplně znechuceni a to ještě nakonci do televize říkala, že je upřímná. myslím, že tento človek slovo upřímnost vůbec nezná, předvedla se jako jedovata, zlá a závistivá slečna, která sama nemá žádnou inteligenci, měla byste se slečno stydět za Vaše velmi špatné chování a hlavně si zamést před svým prahem. Záviděla jste paní Alici, která je velice inteligentní, měla nejlepší večeři, včetně úpravy a bytu. Z Vás slečno v momentě, kdy jste k ní přijela doslova tryskala zloba a závist,bylo by dobré, aby jste si všechny dny z prostřena z tohoto týdne ještě jednou poslechla, aby jste se viděla jáká jste zlá. Co se týče paní Anny její intelekt je velice nízký, ta hovoří dopředu, kdy sděluje již ve čtvrtek, že dá Alici v pátek při její večeří málo bodů, je toto vůbec možné, paní Anno jste velice hloupá žena a nad intelekt paní Alice, paní Nadi a pani Soni nemáte, jste hloupá a opravdu ukvokaná jak slepice, také se podívejte zpětně na všechny večery prostřena, jak jste se po Vaše vaření chovala a paní Alici ubližovala. Hlavně se obě kvočny podívejte na sebe a slečno Lucie Vaše vaření proti vaření paní Alice nestálo za nic.Co z Vás bude za pár let, když se takto chováte již tak mladá. Vy obě jste nepřišly do pořadu prostřeno a cílem dobře prostřít a uvařit, vy jste přišly ubližovat, kvokat a závidět, doufáme, že takové slepice, jako jste Vy dvě již dlouho neuvidíme.

ferdinand6
31. 3. 2014 • 21:54

Polévka z taveňáku, už se těším, až jí vylepší Láďa Hruška. Aneb uvařte si kotel za 3,50.

pelagie
31. 3. 2014 • 09:02

Tady je vidět jak jsou lidi lační po penzích a neštítí se podrazit druhého a ještě to kvoká na obrazovku , fuj... taky koukat na ty umaštěné, upocené ksichty celý týden je výkon

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.