Maciuchová o ULICI: Velké zvraty v ději seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Maciuchová o ULICI: Velké zvraty v ději seriálu!

Hana Maciuchová nespravedlnost nesnese ani jako Miriam Hejlová
Hana Maciuchová nespravedlnost nesnese ani jako Miriam Hejlová (Foto: archiv TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

V nekonečném seriálu Ulice je možné cokoliv a scénáristé si to dobře uvědomují. Na další vývoj děje a postav jsou zvědaví častokrát i sami herci. Nyní se schyluje k dramatickým změnám a některé detaily prozradila představitelka Miriam Hejlové, tedy jedna z největších hvězd seriálu Hana Maciuchová (68).

Nesnáším nespravedlnost

Jako matka Jardy Hejla v podání Martina Hofmanna (35) v seriálu velmi trpí podezřením, že její syn je vrah, a také pochopitelně jeho vazbou. "Nesnáším nespravedlnost jako Miriam Hejlová i jako Hana Maciuchová. Miriam je pevně přesvědčená, že Jaroslav je nevinný. S touto vírou jedná a koná," prozradila herečka v chatu o seriálu na webu Nova.cz.


Velké děje v seriálu

A jak by se cítila, pokud by musela čelit stejným obtížím, jako její postava? "Pokud bych byla ve stejné situaci jako Hejlová, obávám se, že bych vřela i navenek. Snažila bych se i ostatní přesvědčit o tom, že můj syn je nevinný." Herečka zároveň poodhalila další vývoj v nadcházejících dílech seriálu. "Vyšetřovatelé provedou rekonstrukci na místě činu. Ta odstartuje velké děje u Hejlových i v Peškově domě."
Bude Miriam s Kadlecem?

Někteří diváci spekulují o tom, zda to dá Miriam dohromady s policejním vyšetřovatelem Kadlecem (Emil Horváth). Na to však Maciuchová říká:  "Jsem také velmi zvědavá, co scenáristé vymyslí. Vzhledem k tomu, že Kadlec navrhl vazbu pro Jardu, jistě chápete, že v Miriam žádné sympatie nevzbuzuje."

Přečtěte si
illis
25. 3. 2014 • 22:33

Já už mám nějaký ten pátek pocit, že v tom maléru má prsty Ivanka -Vilma Cibulková . Když ji kamera zabere, je nesvá, dnes kolaps. Možná do Kláry nechtěně strčila a od té doby ji trápí výčitky, že Jaroslav je v tom nevinně a hlavně kvůli těhotné Lence . Prostě mám takový pocit, můžu se i mýlit, ale na nikoho jiného mi to nepřijde.

piskuntalek1
25. 3. 2014 • 11:33

je nepřirozená, už jednou skončila, vrátila se asi díky penězum

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.