Děsivé fotky mrtvé dcery Rudolfa Hrušínského v seriálu Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivé fotky mrtvé dcery Rudolfa Hrušínského v seriálu Ulice!

Seriál Ulice v polovině ledna zasáhne nečekaná smrt.
Seriál Ulice v polovině ledna zasáhne nečekaná smrt. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Záhadná smrt Hany Igondy Ševčíkové (43) alias Kláry Peškové otřese v polovině ledna celou Ulicí. Pohled na děsivě vytřeštěné oči a její bezvládně ležící tělo na studené dlažbě domu jejího otce Vlasty v podání Rudolfa Hrušínského (67) budí hrůzu, lítost i soucit. Nedělnímu Aha! se podařilo získat exkluzivní fotografie z natáčení.

Poslední natáčecí den seriálu Ulice nebyl pro herečku Hanu Ševčíkovou vůbec jednoduchý. Téměř rok a půl strávila v příjemném prostředí Ulice a teď se loučí smrtí. „Snažila jsem si nepřipouštět, že je to poslední natáčení a vlastně pořád to tak neberu. Na Ulici mi bylo fajn. Měla jsem tam mnoho přátel a chodila jsem tam opravdu moc ráda,“ prozradila Nedělnímu Aha! Ševčíková.

A jak dodala, i když s filmovým umíráním už má své zkušenosti, nebylo pro ni právě jednoduché. „Bylo to velmi náročné natáčení, dlouho se připravovalo a bylo to velmi vypjaté. Nejenom ta samotná tečka, ale i předchozí hádky a neshody. Bylo to pro mě psychicky i fyzicky náročné,“ přiznala herečka.


Na rozdíl od její kolegyně Markéty Plánkové (35), která ze seriálu Ordinace v růžové zahradě odešla na vlastní žádost, Ševčíková dobrovolně neodchází. Její smrt iniciovali scénáristé.



Přečtěte si
prroud
5. 1. 2014 • 18:50

Stastnej u tv? ,divna predstava stesti

jardislava
5. 1. 2014 • 16:19

Hele chlapci nebo děvčata ?? Stačí tu televizi přepnout na jinej program. Pokud na to stále koukáte a pak tady kecáte jak se vám to nelíbí, tak to teda nějak nechápu. Když se mi něco nelíbí a mám k tomu výhrady tak prostě přepnu.Na Primě dávaj v té době Prostřeno. Tak přepni a buď šťasnej u něčeho jinýho.

prroud
5. 1. 2014 • 15:39

Ono bejva casto desivy spis nase prezivani(o zivote nemuze v tomhle Kocourkove bejt ani rec),nez smrt. Zivot jsem totiz zazil a je to neco uplne jinyho,nez to co se tady u nas vede.

majojo
5. 1. 2014 • 14:56

A proč se ten seriál ještě vysílá, když už teď divák ví, že děsivá smrt otřese celou Ulicí? A za épár týdnů nám bulvár vykecá další zápletku.... Už nejde o to kdo, ale kdy. Teď aby sebou jeden cukal při každém vrznutí seriálových schodů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.