Hnusný podraz Libuše Šafránkové: Vorlíčkovi by se měla vyhýbat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hnusný podraz Libuše Šafránkové: Vorlíčkovi by se měla vyhýbat!

Libuše Šafránková si znepřátelila člověka, kterému vděčí za vše!
Libuše Šafránková si znepřátelila člověka, kterému vděčí za vše! (Foto: Aha! - Alexandr Malachovský, Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Jeden z našich nejslavnějších režisérů Václav Vorlíček (83) nemůže přijít Libuši Šafránkové (60) na jméno. Kupodivu se tak staví po boku těch, kteří bourají mýtus "báječné Libušky". A přitom to byl právě on, kdo z ní udělal hvězdu televizních obrazovek. Co se stalo?

Nafoukaná Popelka?

Hvězdné manýry, kterými prý herečka trpí, dohání režiséra k zuřivosti: "Naposledy na mě udělala tak hnusný podraz, že už ji nikdy ani nepozdravím, kdybych ji náhodou potkal!," svěřil se Vorlíček Blesku. To je celkem hustá soda, ale nesmiřitelný postoj klasika české komedie má své opodstatnění. Někdo nám tu totiž nosí nosánek pěkně nahoru.


"Volali mi z prestižního berlínského týdeníku, že by rádi udělali reportáž k filmu Jak utopit doktora Mráčka. Tak jsem volal Jaromíru Hanzlíkovi a Libuši Šafránkové, jestli by dali rozhovor. Oba souhlasili," přibližuje Vorlíček detaily. „Přijela tedy redaktorka a fotograf z Berlína, Hanzlík přijel na otočku ze Švýcarska!“
Šafránková ho pěkně vyšplouchla

Jenže ve chvíli setkání na pražské Kampě, zazvonil Vorlíčkovi mobil. Co se dozvěděl? "Bez udání důvodu mi Šafránková sdělila, že nepřijde. A to jsem se už vážně naštval! Tím spíš, že nedlouho před tím mě její syn natáčel pro dokument k jejím šedesátinám. A já v něm jak blbec dobrých dvacet minut básnil, jak je Libuška úžasná,“ trhá si vlasy Václav Vorlíček. "No jo, nějak se nám ta Popelka změnila...,"  kroutí hlavou režisér.

„Ve chvíli, kdy z Berlína jede redaktorka s fotografem a ona mi udělá tohle, tak je to prvotřídní podraz. Když ji potkám, projdu kolem ní, jako bych šel kolem neviditelné osoby,“ zavrhl navždy Šafránkovou Vorlíček a dodává: „Tím pro mě končí. Za ty roky jí už umřelo asi třináct babiček!“



Přečtěte si
bedna
9. 12. 2013 • 12:50

Ono je sice hezké, že Vorlíček udělal ze Šafránkové hvězdu televizních obrazovek, ale to neznamená, že vždy, když si vzpomene a bude organizovat všelijaká setkání, že mu bude neustále Šafránková k dispozici a nechá se Vorlíčkem předvádět jako nějaká cvičená opice.

marietherese
19. 11. 2013 • 23:42

Proč nenecháte paní Šafránkovou na pokoji? To co děláte je hnus!

jen123
19. 11. 2013 • 09:04

Není to náhodou historka, která se udála před dávnými a dávnými věky. Už vidím jak režisér Vorlíček volá do Blesku a svěřuje se. Vaříte z vody i když chápu, že tisk, také ten internetový vychází denně a musí být celý počmáraný bez bílých míst.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.