Jágrova exmilenka Inna Puhajková: Rozpačitá televizní premiéra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágrova exmilenka Inna Puhajková: Rozpačitá televizní premiéra!

I„Z živého vysílání strach nemám, věřím, že to zvládnu,“ užívala si Inna přípravy
I„Z živého vysílání strach nemám, věřím, že to zvládnu,“ užívala si Inna přípravy (Foto Aha! – Jaroslav Legner, Pavel Mazáč, Petr Novotný, TV Nova, TV Metropol)

Nepříliš oslnivý začátek kariéry moderátorky Sportovních novin má za sebou bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra (40) Inna Puhajková (26). Přestože ještě v úterý sršela optimismem, při včerejších poledních zprávách se přeřekla hned v prvním vstupu! A aby toho nebylo málo, celkový dojem kazil i výkon maskérky a kostymérky. Z mladé krásky totiž udělaly »starou-mladou, nemastnou-neslanou«.

„Z živého vysílání strach nemám, věřím, že to zvládnu,“ těšila se bezstarostně Inna na svou premiéru. Sportovním nadšencům se ale včera Puhajková předvedla s usedlým líčením a v podivném saku se zipy a kapsami.

Nezazářila ani výkonem v prvním vstupu o reportáži, která informovala o zranění lyžařky Vonnové. Zlom nastal v okamžiku, kdy se snažila říct »zlomenina holenní kosti«, ale místo toho přišlo zaškobrtnutí. Přestože se Puhajková přeřekla hned na začátku, nedala na sobě nic znát a zbytek relace odmoderovala jako profesionálka. Nutno podotknout, že se takovým chybám nevyhnou ani zkušení moderátoři a tréma jistě udělala své. Příště to bude jistě lepší.

Facebook:gallery:false:false:false




Přečtěte si
franckajagrova
8. 2. 2013 • 20:35

HLASATELKY už NEJSOU.To byly ty co hlásily Večerníček !

franckajagrova
8. 2. 2013 • 20:35

Ne,na diskotéce,seznámili je jejich kamarádi.

civavalinda
7. 2. 2013 • 14:25

a nechapu uz vubec co ukrajinsky kuryv delaj vubec v cesky televizi kde ji asi potkal co ?? v bordelu kam chodi celou svoji karieru znaji ho ve vsech bordelech

hejhej
7. 2. 2013 • 13:19

Zatím,mimo Kubelkové,žádná molka není dobrou halsatelkou.Pěkný obličej u hlasatelky je málo ,důležtější je výslovnost,intonace.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.