Jaroslav Uhlíř: Lepí se na mě zlatokopky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jaroslav Uhlíř: Lepí se na mě zlatokopky!

Skladatel Jaroslav Uhlíř
Skladatel Jaroslav Uhlíř (Aha! Daniel Černovský)

Jaroslav Uhlíř měl ve svém životě štěstí především na parťáky. Nezapomenutelné dvojice vytvořil například s Karlem Šípem nebo Zdeňkem Svěrákem. O to méně se mu dařilo v partnerských vztazích. Spokojený je až ve třetím manželství s psycholožkou Helenou Chládkovou.

Poprvé se ženil ve dvaceti letech a bral si stejně starou dívku. Jenže podle jeho názoru jsou dívky ve dvaceti mnohem vyspělejší než chlapci, a tak se manželství po čase rozpadlo především proto, že jeho první žena měla již naplánovaný život, zatímco on se teprve rozkoukával.



Při druhém manželství narazil na fenomén zlatokopek, což se po rozvodu znovu opakovalo například s přítelkyní, která si nechala z jeho peněz vybavit celý svůj byt, pak se s ním rozešla a díky právnické lsti jej o všechny věci připravila. Spokojený život zažívá až nyní, v poklidném svazku s Helenkou. „Žít s psycholožkou je skvělé. Ona například umí už v zárodku zašlápnout hádku. Nechci to zakřiknout, ale tak jako nyní jsem nikdy v manželství spokojený nebyl,“ řekl pro Blesk magazín TV známý hudební skladatel.



Autor:  cra

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.