Hvězda Partičky Ondřej Sokol (40): Chodí s dcerou (17) své spolužačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Partičky Ondřej Sokol (40): Chodí s dcerou (17) své spolužačky!

Po natáčení Partičky odcházejí Lucie a Ondřej spolu noční Prahou.
Po natáčení Partičky odcházejí Lucie a Ondřej spolu noční Prahou. (Aha! – Roman Souček, Marek Pátek)

Ačkoliv byl herec Ondřej Sokol (40) vždycky na mladší, nyní se překonal! Ze zástupů fanynek, které se mu samy nabízejí, si vybral snad tu nejmladší z nich. Ale nelovil v neznámých vodách! Jeho mladičká milenka Lucie (17) je totiž dcerou jeho spolužačky ze střední! „Ano, jsme spolu půl roku,“ potvrdila Aha! samotná Lucka.

Křehoučká brunetka si ani tentokrát nenechala ujít natáčení nových dílů Partičky, kde její miláček září, a právě tam se i přes počáteční rozpaky o své lásce rozpovídala.

„Nechci říkat něco, co nemůžu. Já se Ondry radši zeptám,“ byla ze svého odhalení celá nesvá. Její mladická poslušnost ale byla vzápětí tatam. „Jsme spolu pomalu půl roku,“ potvrdila Aha! Lucie, která s Ondřejem začala chodit, když byla teprve v prvním ročníku střední školy! „Je mi sedmnáct, teď už chodím do druháku,“ prozradila o sobě Lucie s tím, že mamince rozhodně nevadí, že má o tolik staršího přítele.

„Moje mamka se s Ondrou moc dobře zná, chodila s ním totiž do školy, jsou spolužáci. Já jsem taky ze Šumperka,“ vysvětlila Lucie, jejíž maminka se rozhodně nemusí o blaho své dcery obávat.

Její »zeťák« Ondřej má z dvanáctiletého manželství s Kateřinou Lojdovou (35) dvě děti – Ester a Adama, takže moc dobře ví, jak se starat o rodinu.



Přečtěte si
ondrej22kluz
24. 9. 2012 • 00:03

Tohle žádnou úroveň nemá. Je to jen starý perverzák. Mám 17tiletou sestru a kdybych se nedej bože, dozvěděl, že ji obsluhuje 40letej chlap, tak si to s ním řádně vyřídím. Ta její matka musí byt taktéž na palici, jestli tohle dovolí. Také pochybuju, že to bude z její strany opravdová láska. Je to jen láska k idolovi, prožívá jen love story z dívčích románů. Tenhle vzath je jen otázkou, kdy jednomu z nich dojde trpělivost nebo bouchnou nervy. TVL...17 a 41...měl jsem partičku rád, ale kvůli tomuhle ptákovi už nemůžu, hýbe mi žlučí, úchylák jeden!

rejpal3
9. 9. 2012 • 12:05

Žili byli dva a jeden z nich pak beze stopy zmizel. Ten druhý umíral bolestí, ale měl v mobilu pár písmenek, která si denně četl a čerpal z nich sílu žít. Včera přišla s.v.i.n.ě a ten mobil mu ukradla. Nezbylo mu nic, proto se rozhodl jít tam, odkud není návratu... Příběh pro ty, kteří se zaštiťují lidkostí, ale ve skutečnosti jim zřejmě pouze nic lidskéhio není cizí... A skutek utek...

hillaarkaa
9. 9. 2012 • 10:45

Myslíž,že kvůli tvým "dobrým mravům" by péércali s jinýma,jinde???

hillaarkaa
9. 9. 2012 • 10:43

Žádná pořádná role,jen samé druhé housle,kašpary hraje To samé režie Ví Bůh,jestli není homouš

ifinka1
8. 9. 2012 • 23:29

nehnevajte sa na mna , ved je to ešte dieta.....že sa ten starý cap nehanbí !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.