Zdeněk Troška: Krach projektu! Producent utekl s penězi! Na režiséra si posvítila policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdeněk Troška: Krach projektu! Producent utekl s penězi! Na režiséra si posvítila policie!

Na dotočné se popíjelo a slavilo...
Na dotočné se popíjelo a slavilo... (Aha! – Karel Kopáč, ara)

Režisér Zdeněk Troška dotočil komedii Babovřesky, jenže neobešlo se to úplně bez problémů.  Měl totiž co do činění s policií. Naštěstí nešlo o žádný závažný přečin. „Někdo na nás při dotočné zavolal městskou policii kvůli rušení nočního klidu. Přitom jsme jen seděli na zahrádce,“ vysvětloval Troška.  A jen co zažehnal jeden problém, vyskytl se další, a to mnohem závažnější. Producent mu utekl s penězi!

Troška se měl podle plánu už v půlce srpna pustit do dalšího natáčení. Tentokrát pokračování komedie Doktor od jezera hrochů. Jenže jak se ukázalo, bude mít volno. Poměrně neplánovaně. Jeden z majitelů firmy, která měla pokračování produkovat, totiž zmizel. A to i s penězi. Natáčení se tak odsunulo na neurčito!

„Je to pravda, natáčení se nekoná právě z finančních důvodů. Vše jsme měli připravené. Je to věc producentů, kde nastal nějaký problém,“ přiznal autor scénáře a režisér Zdeněk Troška.

Tereza Bebarová, Eva Holubová, Jiří Langmajer, Jaroslav Šmíd, Beata Stanková nebo Sandra Pogodová tak »utřeli«. Těšili se na práci, na natáčení pokračování nazvané Útěk od jezera hrochů, ale nic se nekoná.

„Jeden z majitelů producentské firmy se pohádal s druhým, sbalil peníze a utekl. Natáčení se tak nemůže konat. Jsme z toho všichni dost zaskočení,“ potvrdila členka štábu, která se měla na realizaci filmu také podílet. Někteří z herců už dokonce zrušili nebo přeložili své závazky, aby mohli s Troškou natáčet. Nakonec nemají ani tuhle, ani jinou roli, které se vzdali...



Přečtěte si
defakto
12. 7. 2012 • 07:15

to nebude když nevzniknou další Troškovi "veledíla" ! Divím se , odkud bere peníze na své krávoviny !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.