Merta ukázal milenku! Zoro, tohle je stále váš manžel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Merta ukázal milenku! Zoro, tohle je stále váš manžel!

Merta ukázal milenku!
Merta ukázal milenku! (Aha! – Martin Hykl)

Hudebník Zdeněk Merta (60) už několik let podvádí svou manželku Zoru Jandovou (53). Je to jako začarovaný kruh, jednou za čas se Merta objeví na nějaké společenské akci s brunetou, vždy se jedná o tu stejnou ženu.

Čtyři roky zpátky se Merta ještě snažil skrývat a s bokovkou většinou vyjížděl za Prahu. Naposledy ve čtvrtek večer ale sebral odvahu a s milenkou si vyrazil rovnou do Míčovny Pražského hradu.

Mertova milenka zřejmě moc dobře ví, že se nikdy nestane Mertovou oficiální partnerkou. Vždyť ani po čtyřech letech nesbalila herečka Zora Jandová svému manželovi kufry a nevypakovala ho z luxusní vily na Mníšku.

„Jsme jen normální lidé a krizovky se nám nevyhýbají,“ přiznala deníku Aha! Jandová, jenže jejich krize trvá už dobré čtyři roky a nevypadá to, že by se Merta své milenky vzdal. Čas totiž ukázal, že se nejedná pouze o nárazové flirty, ale dlouhodobou známost.

Když Merta zjistil, že byl po čase opět přistižen při »činu«, koktal a nenacházel slov, jak z celé situace vybruslit. „Já vůbec nevím, co máte na mysli,“ řekl nejdříve Merta. Opravdu se nemohl rozpomenout, s kým že to vlastně trávil čtvrteční večer? S hnědovlasou ženou totiž ruku v ruce odcházel i domů.

„Co bych vám tak k tomu řekl, já opravdu nevím…,“ dodal muzikant a skladatel. Pak ještě dlouze nesrozumitelně mumlal a najednou se v telefonu ozval tichý tón. Merta raději zavěsil.

Oduševnělá a éterická Zora Jandová mu jeho zálety toleruje, chce zřejmě rodinu a dvě dcery Viktorii (19) a Ester (9) ušetřit rozvodových tahanic a tak raději mlčí a snaží se udržet jakousi harmonii v domě, kde všichni společně žijí.



Autor:  Eva Kremserová

Přečtěte si
mondego
5. 12. 2011 • 19:53

Tady seš špatně, stránky pro ***ky jsou jinde, tak odpal a nevopruzuj, my jsme na baby a ne na chlapečky-DEBILE!!!

xell
5. 12. 2011 • 19:36

mondego
5. 12. 2011 • 19:29

tenhle zdegenerovanej debílek bohatej podnikatel, je jasný důkaz toho, že jeho rodiče jsou vlastní sourozenci, z toho se pak bohužel vyvrhne tohle monstrum, bez normálního uvažování.To musí být hrozně neoblíbený idiot a né jen na této diskuzi. Toho nemůže mít rád vůbec nikdo, proto si to kompenzuje tady- anonymně, bylo by potřeba, aby mu už konečně dal někdo po tlamě a to důkladně a řádně

cvifrhofr
5. 12. 2011 • 18:29

Největší blb jsi tady ovšem ty-bohatzpodnikali,zvláště pak s tvým úžasným fekálním slovníkem.Určitě jsi mámě spadl hned jak tě vytlačila na svět do žumpy viď a už ti ty fekálie nadobro zůstaly.Jen tak dál,bavím se u tvých reakcí,které postrádají jakýkoli smysl a alespoň se naučím další fekální slova,která mi byla neznáma.

solochov
5. 12. 2011 • 12:42

Co já vím, ten podvádí Zoru od samého začátku a nenechá toho ani až mu bude sedmdesát !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.