Maxová v šestinedělí: Už plánuje bál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Maxová v šestinedělí: Už plánuje bál!

Maxová se Plesů v opeře účastní pravidelně. Na snímku s manželem Burakem Oymenem.
Maxová se Plesů v opeře účastní pravidelně. Na snímku s manželem Burakem Oymenem. (Aha! – Petr Novotný)

Topmodelka Tereza Maxová (40) se po narození syna Aidena stále necítí na to, aby vyrazila do společnosti. „Ještě pořád je v šestinedělí, raději tráví dny doma. Ono se třemi dětmi to taky není jednoduché,“ prozradila Aha! Tereza Sverdlinová, ředitelka nadace, jejíž je Maxová patronkou.

Maxová se od porodu dokonce ještě ani nepřestěhovala zpět do Monaka, kde žije. „Zdržují se stále v Čechách. Syn je hodné dítě, vůbec nepláče. Přesto ještě nenaplánovali, kdy se vrátí domů,“ dodala Sverdlinová. Přesto už Maxová spřádá plány na Ples v opeře, jenž spolupracuje s její Nadací Terezy Maxové.

Příští rok se poprvé moderování ujme oblíbený Marek Eben (53). Přísná budou i pravidla co se společenského oděvu týče. Návrhářka Beata Rajská (47) varuje, že v krátkých šatech a klasickém obleku nebude do Státní opery nikdo vpuštěn. „Pokud někdo přijde v havajské košili, zůstane za dveřmi,“ upřesnila.



Přečtěte si
bobina
20. 10. 2011 • 09:51

Krásná,chytrá,empatická ženská a dobrá máma!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.